Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 4 de febrer del 2022

'A Day to Die'.

Des de ComingSoon ens presenta el tràiler de A Day to Die. El film d’acció protagonitzat per Bruce Willis (Die Hard, The Six Sense), Kevin Dillon (Entourage) i Frank Grillo (Captain America: Civil War) en els papers principals. Vertical Entertaiment estrenarà el film el pròxim 04 de Març de 2022 en cinemes seleccionats i a tot arreu On Demand.

El film veurà a Willis interpretant a un Cap de Policia corrupte, mentre que Dillon és un ex oficial d’operacions militar anomenat Conner Connolly que deu al líder d’una banda local $2M per la seva esposa segrestada. El personatge de Grillo lidera l’equip de Conner que es reuneix per a una sèrie de robatoris.

A continuació podeu donar-li un cop d’ull...

          

“L’ex oficial de operacions militars Conner Connolly (Kevin Dillon), té un dia per a pagar $2M en reparacions a un líder d’una banda local per a salvar a la seva esposa segrestada”, diu la sinopsis oficial. “Amb la seva vida en perill, Conner ha de reclutar al seu antic equip, dirigit per Brice Mason (Frank Grillo), per a dur a terme una sèrie de perillosos robatoris per a pagar els diners que deu i saldar els seus deutes amb el corrupte Cap de policia de la ciutat (Bruce Willis). En una carrera contra rellotge, la tripulació ha de confiar en el seu entrenament tàctic i germanor per a salvar-se a si mateixos i als qui més els importa”.

A Day to Die està dirigit per Wes Miller a partir d’un guió escrit per Rab Berry i Scott Mallace.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada