Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 de febrer del 2022

'Kraven the Hunter'.


Després de la recent incorporació de Russell Crowe, Sony Pictures continua ampliant el repartiment del seu pròxim film live-action de Marvel, Kraven the Hunter, amb la incorporació de Fred Hechinger (Fear Street Trilogy, The White Lotus). Segons Deadline, s’espera que el jove actor en ascens interpreti el paper del supermalvat de Marvel, Chameleon, conegut com el mig germà de Kraven.

En els còmics, el veritable nom de Chameleon era Dimitri Smerdyakov, conegut per la seva habilitat de fer-se passar per pràcticament qualsevol persona, convertint-lo en el “Mestre de les disfresses”. El personatge va ser creat per Stan Lee i Steve Ditko, i va fer el seu debut en el primer número de The Amazing Spider-Man l’any 1963.


Kraven the Hunter presentarà a Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron) com el malvat titular de Spider-Man, que és un immigrant rus anomenat Sergei Kravinoff. En el film, que s’anuncia com el pròxim episodi del Spider-Man Universe (SSU) de Sony, s’embarca en una missió per a demostrar que és el millor caçador del món.

El personatge es va introduït per primer cop en les pagines de Amazing Spider-Man #15 l’any 1964. Com suggereix el seu sobrenom, és un caçador amb una habilitat sobrehumana per a rastrejar a la seva presa. Més de 20 anys després, la seva història definitiva, Kraven’s Last Hunt, es va convertir en un moment històric en el llarg i cada cop més complicat canon de Spider-Man.

Kraven the Hunter estarà dirigit per el nominat al Oscar J.C. Chandor (Margin Call, A Most Violent Year, Triple Frontier) a partir d’un guió de Richard Wenk (The Equalizer films, The Magnificent Seven, The Mechanic), Matt Tolmach i Art Marcum. Avi Arad i Matt Tolmach produiran el projecte. El film s’anuncia com el pròxim episodi del Sony Pictures Universe of Marvel Characters (SPUMC).

S’espera que el film s’estreni el 13 de Gener de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada