Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 19 de febrer del 2022

'Xerø'.

*Notícia Exclusiva des de Deadline: G-Unit Film & Television de Curtis ‘50 Cent’ Jackson ha optat per desenvolupar el còmic Xerø de Christopher Priest juntament amb Color Farm Media com un film live-action en vista d’una franquícia.

El film seguirà a un assassí del govern negre que utilitza la invisibilitat com un arma al disfressar-se d’home blanc per a barrejar-se anònimament en els llocs exòtics del Casino Royal de la elit internacional. Abastant el abisme entre això i els carrers privats de la ciutat de East St. Louis, Illinois, Trane Walker és un home que viu en dos mons, però no s’apropia de cap. Xerø explica la història del seu despertar moral i els perills de la vida o mort que presenta.

G-Unit & Television produirà la pròxima adaptació al costat de Erika Alexander i Ben Arnon per a Color Farm, i Joseph Illige, qui en serà director executiu de la companyia de producció i publicació recentment llençada, illuminous. Si bé Xerø es va originar com una propietat de DC Comics, els drets de la sèrie van tronar a Priest al 2008, el que significa que la subsidiària de Warner Bros. no estarà involucrada en el projecte.

“Ningú millor que Christopher Priest per a dur G-Unit Film & Television al món dels superherois dels còmics”, va dir Jackson. “Mira com convertim a Xerø en una franquícia juntament amb Christopher i Color Farm Media. No puc esperar per a que el món conegui a Trane Walker d’una manera completament nova”.

Va dir Alexander: “Priest és un mestre narrador. Xerø és un projecte poderós, i estem encantats d’associar-nos amb G-Unit Film & Television de Curtis ’50 Cent’ Jackson”.

Illidge va afegir: “Xerø és l’heroi d’acció perfecte per al nostre temps en una història que és a parts iguals a James Bond i James Baldwin. El llegat de G-Unit de valents i emocionants thrillers sobre protagonistes complexos el converteix en el soci perfecte per a encapçalar aquesta franquícia. Després de treballar amb Christopher a Batman fa anys, estic encantat de reunir-me amb ell a Xerø”.

Priest va dir: “Xerø representa un accident automobilístic de moviment lent en la intersecció de la carrera i la classe. La comunitat de lluita representada per les experiències de vida de Curtis ’50 Cent’ Jackson, G-Unit Film & Television i Color Farm assegura una amplia apreciació de primera mà d’aquest delicat equilibri. És emocionant treballar junts per a crear aquest nou món”.

Jackson és un actor, productor, raper i empresari que va fundar G-Unit Film & Television el 2005. Va ser productor executiu, director i coprotagonista de l’exitosa sèrie Power de Starz i va tancar un tracte amb Starz i Lionsgate al mes d’octubre de 2018 que ha la vist expandir el seu univers com a productor executiu en els spin-off Power Book II: Ghost, Power Book III: Raising Kanan i Power Book IV: Force. La companyia de Jackson també va produir For Life de ABC i Black Mafia Family de Starz, que va renovar la tardor passada per a una segona temporada.

El maig de l’any passat, Confessions of a Crime Queen de G-Unit va rebre una comanda directe de sèrie a Discovery+, amb la seva sèrie Let Me Hear a Rhyme aterrant a Peacock. WEtv donar al seu programa sense guió Hip Hop Homicides una comanda de sèrie el mes de Gener. La companyia també està desenvolupant sèries amb guió que inclouen Family Affair per a la ABC, The 50th Law per a Netflix i Angel’s Playbook i Moment in Time per a Starz. Al mateix temps, està construint la seva llista de funcions, després de signar un acord de terror de tres films amb Eli Roth i 3BlackDot.

Priest ha estat acreditat com el primer escriptor i editor de còmics negre en treballar al costat tant de Marvel com de DC. Ha contribuït a l’escriptura i edició de sèries de còmics tan notables com Spide-Man, Green Lantern, Conan the Barbarian i Deadpool, i les seves edicions de Black Panther es citen com una influència darrera del innovador èxit de taquilla de Marvel i Disney des de 2018.

Color Farm va produir anteriorment el llargmetratge documental John Lewis: Good Trouble, que va guanyar el premi al Millor Documental en els NAACP Image Awards de 2021. També produeix el podcast guardonat Reparations: The Big Payback.

Illidge és un guardonat editor de novel·les gràfiques conegut pel seu treball en projectes de DC Entertainment, inclosa la sèrie Detective Comics de Greg Rucka i Heavy Metal Magazine. L’editor de Incal, Humanoids, va publicar la seva novel·la gràfica, MPLS Sound, sobre un grup de funk de Minneapolis dels 80’s que competeix per a convertir-se en la pròxima banda del llegendari músic Prince, l’abril de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada