Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de febrer del 2022

'LOKI Season 2'.


Segons Backstage la producció de la segona temporada de la sèrie Loki de Marvel Studios començarà aquest estiu als estudis Pinewood en el Regne unit. L’inici de la filmació es produirà un any després des de que la primera temporada de 6 episodis fes el seu debut a Disney+.

Encara no està clar si l’escriptor principal, Michael Waldron tronarà per a la segona temporada, però la directora Kate Heron havia confirmat prèviament que no tronaria perquè ja està treballant en els seus altres projectes. Mentre tant, els pròxims projectes del guionista Waldron són: el molt esperat debut de Doctor Strange in the Multiverse of Madness i el projecte sense títol de Star Wars de Kevin Feige.

Ambientada després dels esdeveniments de Avengers: Endgame, la primera Temporada de Loki va presentar el Déu dels Enganys, quan és arrestat per la TVA (Time Variance Authority) degut al dany que havia causat amb la línia del temps. La segona temporada tornarà a estar protagonitzada pel veterà del MCU, Tom Hiddleston. Encara es desconeix si tot el repartiment principal de la primera temporada també repetirà amb els seus respectius rols o no.

La primera Temporada també va estar protagonitzada per Sophia Di Martino com a Sylvie, Owen Wilson com a Mobius, Gugu Mbatha-Raw com a Judge Renslayer i Wunmi Mosaku com a Hunter B-15 al costat d’aparicions especials de Sasha Lane, Cailey Flemming, Richard E. Grant, DeObia Oparei, Jack Ternera i Jamie Alexander.

La primera Temporada prové del escriptor principal Michael Waldron i la directora Kate Herron, els quals també van ser productors executius. Els sis episodis ja els teniu disponibles a Disney+. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada