Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 21 de febrer del 2022

'Despicable Me 4 & Migration'.


Gru i els Minions tornaran, quan Universal Pictures i Illumination han anunciat la data d’estrena d’un quart film de Despicable Me. Que aqueí es va traduir com Gru, Mi Villano Favorito. Notícia des de Deadline.

Despicable Me 4 arribarà als cinemes el pròxim 03 de Juliol de 2024 i tornarà amb les veus de Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove i Steve Cogan, interpretant als seus respectius personatges. El film estarà dirigit per Chris Renaud, qui també va dirigir els dos primers films de Despicable Me, amb Patrick Delage codirigint amb un guió de Mike White. Encara no s’han revelat detalls sobre el film.

Juntament amb la notícia de Despicable Me 4, Illumination i Universal també van anunciar que Migration, un film animat original de Illumination, s’estrenarà als cinemes el pròxim 30 de Juny de 2023. Aquest film segueix la història d’una família d’ànecs, Illumination la descriu com “una comèdia moderna que segueix a una família d’ànecs que convenç al seu pare sobreprotector d’anar-se’n a les vacances de la seva vida mentre intenten migrar des de Nova Anglaterra, a través de la ciutat de Nova York i, en última instància, a les Bahames”.

Migration estarà produït per el fundador de Illumination Chris Meledandri i dirgit per el nominat al Oscar Benjamin Renner (Ernest et Célestine), amb un guió original de Mike White.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada