Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de febrer del 2022

'The Interpreter'.

Mentre comença la producció de The Interpreter de Guy Ritchie a Espanya, des de Deadline ens informen de que l’estrella de The Boys, Antony Starr, Alexander Ludwig (Vikings) i Dar Salim (Warrior) han estat escollits per a protagonitzar al costat de Jake Gyllenhaal el pròxim film d’acció i suspens. A més a més, Jason Wong (The Gentlemen), Bobby Schofield (Anne), Sean Sagar (The Gentlemen) i Emily Beecham (Cruella) també s’han unit al repartiment.

Salim interpretarà a Ahmed, l’intèrpret afgà local que treballa per a l’exercit estatunidenc i que arrisca la seva vida per a salvar al Sargent, Kinley, qui és interpretat per Gyllenhaal.

The Interpreter està dirigit i produït per Ritchie, a partir d’un guió coescrit amb els seus col·laboradors habituals Ivan Atkinson i Marn Davis (Operation Fortune: Ruse de Guerre, Wrath of Man, The Gentlemen). Segons les informacions, Ritchie es va inspirar per a explicar la història “després de les converses amb soldats i els intèrprets que arrisquen les seves vides per a ajudar-los”.

Gyllenhaal interpretarà al sergent John Kinley, “qui en el seu últim període de servei a Afganistan es va associar amb l’intèrpret local Ahmed per a inspeccionar la regió. Quan la seva unitat pateix una emboscada durant la patrulla, Kinley i Ahmed són els únics supervivents. Amb combatents enemics en la persecució, Ahmed arrisca la seva pròpia vida per a dur un kinley ferit a través de kilòmetres de terreny esgotador fins a un lloc segur. De tornada a terra estatunidenca, Kinley s’assabenta de que a Ahmed i la seva família no se’ls hi va donar un passatge a Estats Units com se’ls havia promès. Decidit a protegir al seu amic i pagar el seu deute, Kinley torna a la zona de guerra per a recuperar a Ahmed i a la seva família abans de que les milícies locals els atrapin primer”, descriu el mitjà.

Ritchie i Atkinson també produiran. STXfilms es productor executiu. STXInternational està venent el projecte a distribuïdores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada