Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de febrer del 2022

'Spider-Man: No Way Home'.


Spider-Man: No Way Home ha estat un gran èxit i ara ha superat oficialment a l’epopeia de ciència-ficció que és Avatar de James Cameron, com el tercer film més taquiller en la història dels Estats Units.

Aquest traspàs s’ha produït durant aquest passat cap de setmana, amb No Way Home arribant a la fita de $760,9M en la taquilla nord-americana, lo realment bo com per a superar al film de Cameron, que es va situar en els $760,5M. Tot i això, sembla no ser prou impuls com per a superar a Star Wars: The Force Awakens que va arribar als $936M o a Avengers: Endgame que va arribar als $858M, per atrapar a la segona posició o primera respectivament, tot i això estar en tercera posició ja és una bona fita.

“Tot i que, Spider-Man: No Way Home es beneficia d’un preu mitjà molt més alt en les entrades respecte a Avatar, això no resta valor a la proesa d’aquesta fita que es produeix durant un mercat afectat per una pandèmia”, va dir Paul Dergarabedian, analista sènior de mitjans de Comscore (a través de Variety). “Hagués estat imaginable fa sols uns mesos pensar que l’últim film de Spider-Man inclús tindria una oportunitat de superar a Avatar, que ha estat un pilar en la taquilla del Mont Olimp durant més d’una dècada”.

Spider-Man: No Way Home actualment té una recaptació mundial de més de $1,8MM i s’ha convertit en el film més taquiller de Sony de tots els temps. Segons el president de Marvel Studios, Kevin Feige, Marvel Studios i Sony Pictures ja estan començant activament a desenvolupar junts el seu pròxim film de Spider-Man.

El film veu el retorn de Tom Holland com l’estimat escala murs titular, al costat de Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Ha estat dirigit de nou per Jon Watts a partir d’un guió escrit per Chris McKenna i Erik Sommers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada