Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 19 de febrer del 2022

'LOKI Season 2'.


Abans del debut de la sèrie protagonitzada per Oscar Isaac a finals de març, els directors de Moon Knight, Justin Benson i Aaron Moorhead, han trobat el seu pròxim projecte dintre de Marvel Studios, ja que han signat oficialment per a dirigir diversos episodis de la Segona Temporada de Loki. Segons Deadline, Eric Martin s’ha unit per escriure els sis episodis, amb Michael Waldron tronant com a productor executiu.

El duo de directors ha dirigit recentment dos episodis de la sèrie de misteri i terror Archive 81 de Netflix. Són més coneguts per treballar en films de terror com V/H/S: Viral, Spring, The Endless i Synchronic, pel que serà interessant veure quin rumb prenen les sèries de Disney+ en la seva segona temporada.

La segona temporada estarà novament protagonitzada pel veterà del MCU, Tom Hiddleston, qui també en serà productor executiu. Gugu Mbatha-Raw i Owen Wilson també han confirmat recentment que reprendran els seus respectius papers com a Ravonna Renslayer i Mobius.

Ambientada després dels esdeveniments de Avengers: Endgame, la primera Temporada de Loki va presentar el Déu dels Enganys, quan és arrestat per la TVA (Time Variance Authority) degut al dany que havia causat amb la línia del temps. LA primera entrega també va estar protagonitzada per Sophia Di Martino com a Sylvie i Wunmi Mosaku com a Hunter B-15 al costat de les aparicions especials de Sasha Lane, Cailey Flemming, Richard E. Grant, DeObia Oparei, Jack Veal i Jaime Alexander.

La primera Temporada prové del escriptor principal Michael Waldron i la directora Kate Herron, els quals també van ser productors executius. Els sis episodis ja els teniu disponibles a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada