Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de febrer del 2022

'Goosebumps Series'.


Després d’estar en procés durant més d’un any, la sèrie de televisió de Goosebumps ha estat recollida per Disney+.

Segons ens informen des de Variety, la sèrie va rebre una comanda de 10 episodis de Disney. Inicialment, es va informar que la sèrie de televisió Goosebumps estava en desenvolupament des d’abril de 2020, però des de llavors no s’havien publicat noticies oficials sobre el projecte.

Es diu que Goosebumps segueix a un grup de cinc estudiants de secundaria que, sense adonar-se, deslliguen una pila de forces sobrenaturals en la seva ciutat. Després, els estudiants han de treballar junts per a no sols salvar als seus, sinó també descobrir els misteris dels secrets adolescents dels seus propis pares en el procés.

Aquesta serà la segona sèrie oficial live-action de Goosebumps que s’emetrà. La primera sèrie es va estrenar l’any 1996 i va durar quatre temporades i 74 episodis abans d’acabar l’any 1998. La sèrie inicial va ser una antologia, amb cada episodi basant-se en un llibre diferent de R.L. Stine Goosebumps i convertint-lo en el seu propi episodi, amb alguns llibres que abasten diversos episodis. Per a Stine, aquesta serà la segona sèrie que fa amb Disney+, ja que la companyia ha estrenat recentment una sèrie basada en les seves novel·les gràfiques Just Beyond el Octubre de 2021.

Nick Stoller i Rob Letterman seran els escriptors de la sèrie, a més de ser també productors executius. Neal H. Moritz, qui va ser el productor dels films de 2015 i 2018 (basats en els llibres), Pavun Shetty, Conor Welch, lole Lucchese i Caitlin Friedman també estan vinculats al projecte com a productors executius. Letterman està llest per a dirigir el primer episodi de la sèrie i també va ser qui va dirigir el primer film de Goosebumps de 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada