Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de febrer del 2022

'The Boogeyman'.


20th Century Studios ha anunciat oficialment que la producció de la pròxima adaptació cinematogràfica de Hulu, de la història curta de terror de Stephen King, The Boogeyman, ha començat a Nova Orleans. L’inici de la filmació també bé amb la incorporació de quatre nous membres al repartiment i que s’uneixen als ja prèviament confirmats Chris Messina (Sharp Objects) i la revelació de Yellowjackets, Sophie Thatcher.

L’estrella de The Suicide Squad, David Dastmalchian, Marin Ireland (The Last Man), Vivien Lyra Blair (Bird Box) i Madison Hu (Voyagers) ha estat escollits per a unir-se al film de terror i suspens, que s’estrenarà el pròxim any.

El film està dirigit per Rob Savage (Host) a partir d’un guió adaptat per Mark Heyman Black Swan, basat en els esborranys originals coescrits per Akela Cooper amb els escriptors de A Quiet Place, Scott Beck i Bryan Woods.

“La història segueix a una jove de 16 anys i la seva germana petita, encara commocionades per la mort de la seva mare, que són atacades per un home del sac sobrenatural, després de que el seu pare, un psicòleg, té una trobada amb un pacient desesperat a casa seva”, es pot llegir en la descripció.

L’adaptació cinematogràfica és una producció de 21 Laps. Està essent produït per Shawn Levy, Dan Levin i Dan Cohen, amb Beck i Woods, qui ha estat vinculat al projecte des de 2018, com a productors executius.

Publicat per primer cop en l’edició de 1973 en la revista Cavalier, The Boogeyman comença amb un home que li recorda els esdeveniments recents de la seva vida al seu psiquiatre, el Dr. Harper, després de la mort dels seus fills, els quals van ser assassinats per una criatura que aguaitava dins l’armari. El conte es va publicar més tard a l’any 1978, com a part de la col·lecció King’s Night Shift.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada