Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de febrer del 2022

'Elvis'.

Warner Bros. Pictures ha presentat el primer tràiler del drama Elvis, del cineasta nominat al Oscar Baz Luhrmann, protagonitzat per Austin Butler i el guanyador d’un Oscar Tom Hanks, que s’estrenarà internacionalment a partir del 22 de Juny i en els cinemes nord-americans a partir del 24 de Juny. També teniu dues imatges del film (via Deadline).

L’esperat film explora la vida i la música de Elvis Presley (Butler), vist a través del prisma de la seva complicada relació amb el seu enigmàtic manager, el coronel Tom Parker (Hamks). La història profunditza en la complexa dinàmica entre Presley i Parker que abasta més de 20 anys, des del ascens de Presley a la fama fins al seu estrellat sense precedents, en el context del panorama cultural en evolució i la pèrdua de la innocència als Estats Units. En el centre d’aquest viatge es troba una de les persones més significatives i influents en la vida de Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

          

          



Austin Butler (Once Upon a Time in Hollywood, The Dead Don’t Die) interpretarà el paper principal, Elvis, al costat del guanyador d’un Oscar Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighborhood, The Post), quin interpretarà al manager el Coronel Tom Parker, i Olivia DeJonge (The Visit) que interpretarà a l’única esposa de Presley, Priscilla i Rufus Sewell (The Man in the High Castle) interpretarà a Vernon Presley, el pare de Elvis. A més a més, Helen Thompson, Richard Roxburgh, Luke Bracey, Natasha Bassett, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Xavier Samuel, Kodi Smit-McPhee, Dacre Montgomery, Leon Ford, Kate Mulvany, Gareth Davies, Charles Grounds, Josh McConville, Adam Dunn, Yola, Alton Mason, Gary Clark Jr. i Shonka Dukureh, també protagonitzen.

Luhrmann va escriure diversos esborranys del guió, un amb Sam Bromell i l’altre amb Craig Pearce i Jeremy Doner, a partir d’una història que va escriure Doner. Luhrmann, la guanyadora d’un Oscar Catherine Martin (The Great Gatsby, Molin Rouge!), Gail Berman, Patrick McCormick i Schuyler Weiss han produït, amb Courtenay Valenti i Kevin McCormick com a productors executius.

La fotografia principal del film es va dur a terme a Queensland, Australia, amb el suport del govern de Queensland, Screen Queensland i el programa Producer Offset del govern australià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada