Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de febrer del 2022

'Knuckles Series & Sonic the Hedgehog 3'.


Dues notícies en una, però comencem per el principi. Encara no s’ha estrenat Sonic de Hedgehog 2 que Paramount Pictures ja parla d’expandir l’univers cinematogràfic del film.

Ahir es va anunciar (via Deadline) que després de la pròxima comèdia d’aventures de Sonic the Hedgehog 2, una sèrie derivada de Knuckles arribarà a Paramount Plus. La sèrie tornarà a comptar amb la veu de Idris Elba, qui s’uneix a l’estrella principal quan s’estreni als cinemes el pròxim 28 d’abril. La sèrie de 2023 estarà produïda per Sega i Paramount. A més a més, un tercer film de Sonic the Hedgehog també s’estrenarà al 2023.

“Durant més de tres dècades, l’univers de personatges vibrants i únics de Sonic the Hedgehog ha generat una de les bases de fans més apassionades”, va dir el CEO de Paramount Pictures, Brian Robbins, “Esperem continuar la nostre col·laboració amb Sega, Neal Moritz i tots els nostres socis creatius a mesura que explorem formes addicionals de escalar íntegrament la franquícia de Sonic the Hedgehog en totes les plataformes i captivar a la seva audiència lleial en tot el món”.

El film veu el retorn de James Marsden com a Tom, Tika Sumpter com a Maddie i Ben Schwartz posant la veu a Sonic. A més Adam Pally (The Mindy Project), Jim Carrey (Kidding) com a Doctor Robotnik/Eggman i Shemar Moore. També comptarà amb el debut en live-action de Tails, amb la veu de Colleen O’Shaughnessey (Blade Runner: Black Lotus).

“Després d’establir-se a Green Hills, Sonic està neguitós per demostrar que té el que es necessita per a ser un veritable heroi”, diu la sinopsis oficial. “La seva prova arriba quan el Dr. Robotnik trona, aquest cop amb un nou company, Knuckles, a la recerca d’una esmaragda que té el poder de destruir civilitzacions. Sonic s’uneix al seu propi company, Tails, i junts s’embarquen en un viatge per tot el món per a trobar l’esmaragda abans de que caure en mans equivocades”.

Jeff Fowler torna a dirigir el film i al guió tenim de nou a Pat Casey i Josh Miller, amb Neal H. Moritz, Toby Ascher i Toru Nakahara tronen com a productors, mentre que Hajime Satomi, Haruki Satomi i Tim Miller tronen com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada