Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de febrer del 2022

'Billy Summers'.

Segons Deadline, el cocreador de Lost, J.J. Abrams està desenvolupant actualment una adaptació de sèrie limitada de Billy Summers, basada en la novel·la policíaca més venuda de Stephen King del mateix nom. Això marca l’última col·laboració entre King i Bad Robot de Abrams després de treballar a la sèrie Castle Rock per a Hulu i Lisey’s Story per a Apple TV+.

Aquesta notícia arriba després de que es confirmés recentment que Blumhouse TV també està adaptant un dels treballs recents més recents de king titulat Later a mini-sèrie, amb l’estrella de Elementary Lucy Liu.

Publicat l’agost de 2021, Billy Summers es centra en un assassí a sou que planeja retirar-se del negoci. Però abans d’això, decideix assumir el seu gran treball final d’un mafiós que el va reclutar per a matar a un assassí a sou buscat per a silenciar-lo per sempre.

“Billy Summers és un home en una habitació amb un arma. És un assassí a sou i el millor negoci. Però farà el treball solament si l’objectiu és un tipus realment dolent. I ara Billy vol sortir. Però primer hi ha un últim cop. Billy és un dels millors franctiradors del món, un veterà condecorat de la guerra de Irak, un Houdini quan es tracte de desaparèixer després d’acabar el treball. Llavors, que podria sortir malament? Què tal tot”, diu la sinopsis del llibre.

“Aquesta espectacular novel·la que no es pot deixar de llegir, és en part una història de guerra, en part una carta d’amor a un petit poble de Estats Units i a la gent que viu allà, i presenta a un dels duos més convincents i sorprenents de la ficció de King, que es va proposar per a venjar els crims d’un home extraordinàriament malvat. Es tracte del amor, la sort, el destí i un heroi complex amb una última oportunitat de redempció. No deixaràs aquesta història i no oblidaràs a Billy”.

La mini-sèrie estarà escrita per Ed Zwick i Marshall Herskovitz, amb Zwick també com a director. El estudi aviat vendrà el projecte als serveis de streaming i xarxes de cable Premium. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada