Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de febrer del 2022

'Chip'n Dale: Rescue Rangers'.

Walt Disney Studios ha publicat el primer tràiler de la pròxima comèdia d’acció hibrida live-action/animada per CG, Chip’n Dale: Rescue Rangers, que presenta al duo titular de esquirols que tornen al centre d’atenció 30 anys després que la seva exitosa sèrie acabés als anys 90’s. El film estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 20 de Maig exclusivament a Disney+.

L’avanç de Chip’n Dale: Rescue Rangers, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, presenta a les ex estrelles de televisió al Hollywood modern mentre es reuneixen per a emprendre una missió per a salvar el món. També ens dona un cop d’ull previ als diferents personatges animats/CG que apareixeran en el film, inclòs Roger Rabbit i els gats titulars del infame film de 2019.

          

          


Chip’n Dale: Rescue Rangers està protagonitzat per Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine, Saturday Night Live, Palm Springs) com a Dale, John Mulaney (John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Big Mouth) com a Chip i Kiki Layne (If Beale Street Could Talk). També comptarà amb les veus de Will Arnett, Eric Bana, Flula Borg, Dennis Haysbert, Keegan-Michael Key, Tress MacNeille, Tim Robinson, Seth Rogen, J.K. Simons i Chris Parnell.

“En el film, Chip i Dale viuen entre dibuixos animats i humans en l’actualitat a Los Angeles, però les seves vides ara són força diferents”, diu la sinopsis. “Han passat dècades des de que es va cancel·lar la seva exitosa sèrie de televisió, i Chip ha caigut a una vida domèstica suburbana com a venedor de assegurances. Mentre tant, Dale es va sotmetre a una ciriugia CGI i treballa en el circuit de convencions de nostàlgia, desesperat per reviure els seus dies de gloria. Quan un ex company de repartiment desapareix misteriosament, Chip i Dale han de refer la seva amistat trencada i assumir els seus personatges de detectius de Rescue Rangers un cop més per a salvar la vida del seu amic”.

Chip’n Dale: Rescue Rangers està dirigit per Akiva Schaffer a partir d’un guió escrit per Dan Gregor i Doug Mand. Els productors són Todd Lieberman i David Hoberman, amb Alexander Young i Tom Peitzman com a productors executius.

Creada per Tad Stones i Alan Zaslove, la sèrie original es va emetre a Disney Chanel de 1989 a 1990 (l’episodi de prova es va emetre el 27 d’Agost de 1988). Va presentar a Chip’n Dale juntament amb els seus amics Gadget Hackwrench, Zipper i Monterey Jack mentre s’enfrontava a alguns dels enemics més horribles que el món hagi vist mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada