Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 de febrer del 2022

'Under the Banner of Heaven'.

FX ha publicat un nou cop d’ull a la seva pròxima sèrie limitada Under the Banner of Heaven, protagonitzada per Andrew Garfield. No té encara una data exacte d’estrena, ja que FX sols ha dit que “arribarà aviat” a Hulu.

La sèrie, que es basa en la novel·la de drama criminal més venuda del New York Times de Jon Krakauer, i que està protagonitzada per Andrew Garfield i la nominada al Globus d’Or Daisy Edgar-Jones, i prové del guionista guanyador d’un Oscar Dustin Lance Black, qui també n’és productor executiu al costat de Ron Howard i Brian Grazer.

L’avanç insinua diversos dels molts misteris que el personatge detectiu de Garfield haurà de desxifrar mentre tracte de resoldre un doble assassinat mentre investiga el que sembla ser una gent religiosa molt reservada.

A continuació, podeu veure’n el tràiler...

          

Under the Banner of Heaven segueix a un devot detectiu el qual la seva fe es posa a prova mentre investiga un brutal assassinat que sembla estar relacionat amb l’espiral d’una estimada família de Utah cap al fonamentalisme LDS i la seva desconfiança en el govern. Garfield interpretarà el paper de Pyre, un ancià LDS que està compromès amb la seva església i la seva família, però comença a qüestionar algunes dels ensenyaments de l’església a través del seu contacte amb un presumpte assassí. Mentre, Edgar-Jones serà Brenda, una jove mormona fidel que és víctima d’un brutal assassinat.

La sèrie limitada està creada i produïda per Dustin Lance Black. Aquest projecte també serà el retorn del aclamat escriptor a la televisió amb guió, després de quatre anys des de la mini-sèrie de docudrama de 2017 When We Rise.

Under the Banner of Heaven és un programa de FX Productions i estarà produït per Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey i Anna Culp per a Imagine Television; Jason Bateman, Michael Costigan de Aggregate Films; David MacKenzie, qui n’és el director; i Gillian Berrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada