Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de febrer del 2022

'American McGee's Alice'.


David Hayter, qui va escriure el primer film dels X-Men i és l’actor que posa la veu del icònic personatge dels videojocs Solid Snake de la sèrie Metal Gear, ha estat contractat per a escriure l’adaptació televisiva de American McGee’s Alice.

Segons una informació recent de The Hollywood Reporter, Hayter escriurà la sèrie en associació amb Abandon Entertainment. La notícia arriba després de que Radar Pictures de Ted Field adquirís els drets per adaptar la sèrie de jocs. Segons les informacions, l’adaptació serà una sèrie dramàtica que tindrà com a objectiu explicar la història dels jocs a una audiència més amplia.

A partir d’aquest moment, cap transmissor o companyia de streaming ha donat cap pas endavant per adquirir el projecte, pel que hi ha molt poques notícies sobre l’estrena o inclús en què es centrarà la sèrie. Originalment dissenyat pel estatunidenc James McGee, els jocs es van basar en les novel·les de Lewis Carroll, les aventures de Alice in Wonderland i Through the Looking-Glass, i van explicar una versió més obscura i amb temes de terror les icòniques històries.

“La sèrie de jocs de Alice i Alice: Madness Returns de American McGee és una reinvenció innovadora del conte clàssic. Et du al cor d’un país de les Maravelles corrupte i aboca llum a racons ombrívols que el món mai ha vist. Estic més que emocionat de dur aquest món de bogeria i meravelles a una audiència global”, va dir Hayter en un comunicat.

Tot i que Hayter és potser millor conegut entre els fans pel seu treball com actor de veu en la llegendària sèrie de Metal Gear, ha estat darrera d’alguns grans projectes de Hollywood. Hayter va escriure el film original dels X-Men l’any 2000 i també va coescriure X-Men 2 del 2003. Hayter apareix en els crèdits de guió a The Scorpion King de 2002, així com en la molt elogiat film de Watchmen de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada