Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de febrer del 2022

'Wonka'.

Segons One Take News, el guanyador del Globus d’Or Hugh Grant s’ha unit a Timothée Chalamet en la pròxima preqüela de Charlie & the Chocolate Factory de Warner Bros. Pictures, Wonka. Encara es mantenen en secret més detalls sobre el seu personatge, però sembla que l’actor britànic ja podia haver començat a filmar les seves escenes, ja que recentment ha estat vist en el set del Regne Unit del film de fantasia musical.

A Grant el podrem veure en el pròxim film de Guy Ritchie i Jason Statham, Operation Fortune: Ruse de Guerre, i en un altre film de fantasia que es titula Dungeons & Dragons.


Basat en el personatge creat per Ronald Dahl, Wonka, es centrarà en un jove Willy Wonka i les seves aventures abans d’obrir la fàbrica de xocolata més famosa del món. Això també marca la primera adaptació de Charlie and the Chocolate Factory, que no comptarà amb Charlie Bucket, que en la versió de 2005 va ser interpretat per Freddie Highmore.

La preqüela estarà protagonitzada per Timothée Chalamet com una versió més jove del excèntric propietari de la fabrica de xocolata. La novel·la, s’ha adaptat dues vegades a la gran pantalla, inclosa l’exitosa versió de 2005 i també de Warner Bros., i protagonitzat per Johnny Depp i dirigit per Tim Burton, i la més famosa Willy Wonka & the Chocolate Factory de 1971 protagonitzat per Gene Wilder amb el seu paper més icònic del film. Al costat de Chalamet hi trobarem Keegan-Michael Key, Olivia Colman, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Mathew Bayton, Jim Carter, Tom Davis, Simon Farnaby, Rich Fulcher, Kobna Holdbrook-Smith, Paterson Joseph, Calah Lane, Colin O’Brien, Matt Lucas, Natasha Rothwell, Rakhee Thakrar i Ellie White.

No s’ha fet cap adaptació cinematogràfica directa de ‘Charlie and the Great Glass Elevator’ (tot i que es varen fer servir elements de la novel·la, a ambdós films), i Dahl estava desenvolupant un tercer llibre de Wonka titulat Charlie in the White House, abans de la seva mort l’any 1990.

El projecte ha estat en desenvolupament des de 2016, amb Paul King (Paddington) adjunt per a dirigir un guió que va coescriure amb Simon Farnaby, basat en el guió de Simon Rich, Simon Stephenson, Jeff Nathanson i Steven Levenson. Els productors seran Luke Kelly i David Heyman a través de Heyday Films, amb Michael Siegel com a productor.

Actualment, Wonka està programat per arribar als cinemes el pròxim 17 de Març de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada