Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de febrer del 2022

'The Sandman'.

Els fans esperen neguitosament qualsevol notícia sobre la pròxima adaptació de Netflix de la clàssica sèrie de còmics de Neil Gaiman, The Sandman. El propi Gaiman ha revelat més informació sobre la sèrie en una entrevista amb Empire Magazine, a més de publicar una nova imatge ell mateix.

“Veus l’episodi 1 i penses: ‘Oh, entenc això: és com Downton Abbey, però amb Màgia’”, va dir Gaiman mentre discutia els molts de tons i estils explorats en el còmic i, posteriorment, en la pròxima sèrie. “Llavors t’estaràs preguntant, ‘Que dimonis és això? En l’episodi 2, quan coneixis a Gregory The Gargoyle a The Dreaming. L’episodi 5 és lo més obscur i traumàtic que pot arribar a ser, després tens l’episodi 6, que és provablement el més agradable de tots els episodis”.

Després va parlar sobre com cada episodi és diferent, a diferència d’altres sèries.

“Si no et va agradar un episodi de Game of Thrones, provablement no t’agradi cap altre episodi de Game of Thrones”, va dir. “Amb Sandman, es tracte de sorpendret. Es tracte de reinventar-se. Es tracte de dur-te a un viatge en el que no has estat abans”.

Juntament amb l’entrevista, Gaiman també va compartir una nova imatge de la sèrie, mostrant a Tom Sturridge com a Dream de peu al costat de Lucienne, la bibliotecària de Vivienne Acheampong, en el que sembla ser una vasta plana amb aigua darrera d’ells.

La sèrie live-action està protagonitzada per Tom Sturridge (Sweetbitter) com a Dream, el senyor dels somnis, Gwendoline Christie (Game of Thrones) com a Lucifer, el governant del infern; Vivienne Acheampong (The Witches) com a Lucienne la bibliotecària principal i guardiana de confiança del regne de Dream; Boyd Holbrook (Narcos, Logan) com a The Corinthian, un malson escapat que desitja provar tot el que el món li té reservat; Charles Dance (Game of Thrones) com a Roderick Burgess, un xerraire, xantatgista i mag; Asim Chaudhry (Black Mirror: Bandersnatch) i Sanjeev Bhaskar (Yesterday) Abel i Cain, la primera víctima i el primer depredador, que són residents i súbdits lleials del Regne dels Somnis.

Els membres addicionals del repartiment inclouen a Kirby Howell-Baptiste (Killing Eve, Cruella) com a Death, Joely Richardson (Nip / Tuck) com a Ethel Cripps, David Thewlis (films de Harry Potter) com a John Dee, Stephen Fry (Wilde) com a Gilbert, Patton Oswalt (Ratatouille) interpretant el personatge de Matthew the Raven, i Jenna Coleman (Doctor Who) com a Johanna Constantine. Mason Alexander Park, Donna Preston, Razane Jammal, Niamh Walsh, Kyo Ra i Sandra James Young també han estat escollits per als papers de Desiree, Despair, Lyta Hall, Young Ethel Cripps, Rose Walker y Unity Kincaid, respectivament.

La sèrie està essent escrita per Gaiman (American Gods) i Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey’s Anatomy). Heinberg també en serà el showrunner. David S. Goyer (Batman Begins, Foundation) serà el productor executiu del drama de Warner Bros. television. L’any passat, Gaiman també va revelar que ja estan planejant una possible segona temporada.

Sandman, que va llançar la marca Vertigo de DC Comics, va tenir una tirada de 75 números a partir de 1989. Els mons dintre dels mons de Gaiman van teixir una antologia episòdica, centrant-se en els personatges al·legòrics de Dream i els seus germans i germanes, coneguts com Endless (Death, Desire, Despair, Delirium, Destruction and Destiny).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada