Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de febrer del 2022

'The Adam Project'.

Netflix ha publicat unes quantes noves fotografies de The Adam Project, el pròxim film d’acció i aventures de ciència-ficció, que presenta un cop d’ull més proper al repartiment farcit d’estrelles encapçalades per Ryan Reynolds, com un pilot que viatge en el temps i es troba amb el seu jo més jove i el seu difunt pare. El film està programat per a fer el seu debut el pròxim 11 de Març.

En una entrevista recent amb Vanity Fair, el director Shawn Levy i Reynolds van revelar alguns nous personatges i detalls del argument sobre el projecte amb l’estrella de Deadpool, descrivint-lo prèviament com un film “increïblement especial” i “profundament personal”. Levy va continuar explicant quant de diferent serà aquest nou personatge principal del personatge que Reynolds va interpretar a Free Guy.








“Aquest personatge és el dia i la nit diferent del personatge que Ryan va interpretar per a mi en el nostre útlim film”, va dir Levy. “Blue Shirt Guy és un nen profundament inocent i ingenu en el cos d’un home. Mentre que Adam Reed a The Adam Project està fet pols per la vida i, en conseqüència, profundament cínic”.

“En el film The Adam Project, Reynolds interpreta a Adam Reed, un viatger del temps ferit que prové del 2050 i que s’ha aventurat al passat en una missió de rescat rebel per a cercar a Laura, la dona que estima i que es va perdre en el continuo espai-temps sota circumastàncies misterioses”, diu la sinopsis. “Quan el vaixell de Adam es fa malbé, l’envien en espiral de retron al 2022, i al únic lloc que coneix d’aquesta era de la seva vida: la seva llar. Allà és on una versió de si mateix de 12 anys es conevrteix en el sospitós i reticent aliat d’Adam mentre l’encarnació adulta intenta curar-se, reconstruir el seu vaixell i continuar el viatge.

Aproximadament un any abans de l’arribada del viatger en el temps, va morir el pare de Adam, un científic el qual el seu treball pòstumament ajuda a obrir la porta per a fer el salt en el temps. Encara és massa aviat per al nen, que l’estranya profundament, però l’Adam adult ha arribat a ressentir-se del seu pare absent al llarg de les dècades”.

Reynolds també va parlar sobre el complicat ressentiment del seu personatge envers al personatge de Mark Ruffalo, i va revelar que aquest aspecte de la història va ser el que el va atraure cap al projecte, perquè d’alguna manera reflexa la seva pròpia relació tensa amb el seu pare, qui va morir el passat 2020.

“Tinc aquest pensament sobre la vida, que és que ens explique històries a nosaltres mateixos”, va compartir Reynolds. “Llavors tens aquest personatge central que s’ha explicat a si mateix una història sobre el seu propi pare que no és necessàriament certa. Se que he fet això mateix en la meva vida. M’he explicat històries per a justificar coses sobre el meu pare i la complicada relació que vaig tenir amb ell abans de que morís. Conciliar això és difícil”.

Levy va afegir: “Existeix la idea de confrontar al teu jo me jove, que podria veure les coses de forma més autèntica del que has vingut a narrar per tu mateix. El nen té poder real perquè és l’únic que pot anomenar a B.S. sobre aquest home adult que s’ha tancat en les seves pròpies idees sobre la seva pròpia història. El nen és el que està vivint aquesta història en temps real i pot dir: ‘No, no, et vas equivocar. Ho sé perquè estic en això’ ”.

A més de Reynolds i Mark Ruffalo (Spotlight, Foxcatcher, I Know This Much Is True), els altres membres del repartiment inclou a: Catherine Keener (Capote, Being John Malkovich, An American Crime), Zoe Saldana (Guardians of The Galaxy, Avatar, Colombiana, Star Trek: Into Darkness), Jennifer Garner (Alias, 13 Going 30), Alex Mallari Jr. (Dark Matter) i el novell Walker Scobell.

Aquesta és la segona col·laboració entre Reynolds i Levy, els quals anteriorment han treballat junts en la comèdia d’acció Free Guy. Ambdós produeixen el film amb Maximum Effort i 21 Laps Entertainment, respectivament . El film estarà dirigit per Levy (Stranger Things) a partir d’un guió Jonathan Tropper (This is Where I Leave You) i David Ellison. Tropper reescriu basat en el guió de TS Nowlin, Mark Levin i Jenifer Flackett. David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger produeixen per Skydance Media.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada