Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de febrer del 2022

'Red One'.

Segons Deadline, l’estrella de Avengers: Endgame, Chris Evans, ha signat oficialment per a un dels papers principals en el pròxim film nadalenc i comèdia d’acció de Amazon Studios titulat Red One. S’uneix al protagonista prèviament confirmat, Dwayne Johnson (Black Adam, Jungle Cruise, Red Notice). S’espera que la producció comenci aquest any i actualment està programat per estrenar-se al 2023.

Red One està dirigit i produït per Jake Kasdan, qui es reunirà amb Johnson després de treballar junts en els taquillers films de Jumanji. També està escrit per Chris Morgan (Fast & Furious), basat en una història concebuda per Hiram Garcia.

Els detalls del argument i personatges encara es mantenen en secret, però es descriu com una comèdia d’acció i aventures de quatre quadrants rodamon i imagina un univers completament nou per explorar dintre del gènere nadalenc.

El projecte estarà produït per Morgan, Melvin Mar i Sky Salem Robinson al costat de Johnson, Hiram García i Dany García per a Seven Bucks Productions.

Evans va guanyar reconeixement mundial pel seu icònic paper de Captain America en els films del MCU de The Infinity Saga. Pròximament el podrem escoltar posant veu en el pròxim film animat d’acció i ciència-ficció Lightyear de Pixar, i en el thriller d’acció de Netflix The Grey Man.

Johnson el podrem veure en uns quants projectes d’alt perfil, començant pel film de Black Adam, que du molt de temps en desenvolupament, el film animat de DC League of Super-Pets, Jungle Cruise 2 i en les dues seqüeles de Red Notice.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada