Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 19 de febrer del 2022

'Coyote v. ACME'.


L’últim cop que escrivia una notícia sobre aquesta adaptació, era al desembre de 2019. Ara des de Deadline ens informen de que John Cena (Peacemaker Series), ha tancat un acord per a protagonitzar el pròxim film híbrid live-action/CG Coyote vs. ACME de Warner Bros. que es centrarà en el clàssic personatge de dibuixos animats Wile E. Coyote.

El film estarà dirigit per Dave Green (Earth to Echo, Teenage Mutan Ninja Turtles: Out of the Shadows), amb Chris DeFaria i James Gunn adjunts com a productors sota el paraigües de Two Monkeys, A Goat and Antoher, Dead, Monkey. El guió és de Samy Burch basat en els personatges de Looney Tunes i l’article del New Yorker “Coyote v. Acme” de Ian Frazier.


Coyote v. ACME explicarà la història d’un advocat sense sort que accepte com a client a Wile E. Coyote com el seu client, quan el icònic personatge de dibuixos animats cerca demandar a ACME per els molts dels seus productes defectuosos. Tot i això, les coses canvien quan es revela que el Cap (Cena) d’un antic bufet d’advocats representa a ACME en la demanda. La producció del film està programat per a començar el mes de Març a Nou Mèxic, sense cap data d’estrena planificada per ara.

Per a Cena, aquest serà un altre gran film en la creixent cartera del actor. Després de fer-se un nom en el món de la lluita lliure professional amb una carrera llegendària, Cena va saltar al món de l’actuació, on va protagonitzar Bumblebee al 2018 abans d’esclatar a The Suicide Squad de 2021 com a Peacemaker, un paper que Cena també repeteix a la sèrie de HBO Peacemaker, que recentment ha estat renovada per a una segona temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada