Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de febrer del 2022

'The Lord of the Rings: The Rings of Power'.

També durant la Super Bowl, Amazon Studios va estrenar el primer tràiler oficial de The Lord of the Rings: The Rings of Power, la molt esperada sèrie del servei de streaming, que farà el seu debut el pròxim 02 de Setembre exclusivament a Prime Video. Després estrenaran nous episodis setmanalment cada divendres.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i als cartells que van sorgir fa uns dies...

          

          







"La pròxima sèrie de Amazon Studios du a les pantalles per primer cop les heroiques llegendes de J.R.R. la llegendària història de la Segona Edat de la Terra Mitja de Tolkien. El nou drama èpic comptarà amb un repartiment encapçalat per Cynthia Addai-Robinson, Roberto Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi i Morfydd Clark.

“Aquest drama èpic es desenvolupa milers d’anys abans dels esdeveniments de J.R.R. Tolkien, The Hobbit i The Lord of the Rings, i durà als espectadors a una era en la que es van forjar grans poders, regnes que es van glorificar i es van arruïnar, herois inversemblants van ser posats a prova, l’esperança depenia dels fils més fins i els més grans malvats, que algun cop va fluir de la ploma de Tolkien que amenaçava en cobrir tot el món en la obscuritat”, diu la sinopsis. “Començant en una època de relativa pau, la sèrie segueix a un repartiment de personatges, tant familiars com nous, mentre s’enfronten al tant temut ressorgiment del mal en la Terra Mitja. Des de les profunditats més obscures de les Muntanyes ennuvolades, als majestuosos boscos de la capital dels elfs de Lindon, al impressionant regne insular de Númenor, fins als confins més llunyans del mapa, aquests regnes i personatges forjaran llegats que perduraran molt de temps després que hagin marxat”.

El repartiment addicional inclou a Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman y Sara Zwangobani.

La sèrie està dirigida pels showrunners i productors executius J.D. Payne & Patrick McKay; a ells s’hi uneixen els productors executius Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond i Sharon Tal Yguado, el coproductor executiu Wayne Che Yip i el productor Christopher Newman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada