Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 7 de febrer del 2022

'Cheaper by the Dozen'.

Walt Disney Studios ha publicat el tràiler oficial de Cheaper by the Dozen, el pròxim remake modern de Disney+ del clàssic film de comèdia familiar de 2003, protagonitzat per Gabrielle Union i Zach Braff. El film estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 18 de Març.

El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, presenta a una parella casada que fa tot el possible per a manegar una vida casolana remoguda que comporta tenir deu fills...

          


Descrit com una nova versió del film de 2003, Cheaper by the Dozen de Disney+, explica una història divertida i commovedora de les estridents proeses d’una família mixta de 12, els Baker, mentre naveguen per una vida casolana agitada i al mateix temps administren el seu negoci familiar.

El film està protagonitzat per Gabrielle Union, Zach Braff, Erika Christensen, Timon Kyle Durrett, Journee Brown, Kylie Rogers, Andre Simhadri, Leo Abelo Perry, Mykal-Michelle Harris, Christian Cote, Sebastian Cote i Luke Prael.

Cheaper by the Dozen està dirigit per Gail Lerner a partir d’un guió de la productora de Black-ish Kenya Barris i Jenifer Rice-Genzuk Henry, basat en la novel·la de 1948 de Frank Bunker Gilbreth, Jr. i Ernestine Gilbreth Carey. Els productors executius són: Union, Shawn Levy, Brian Dobbins i Donald J. Lee, Jr., amb la productora Kenya Barris.

L’icònic film de 2003 va estar protagonitzat per Steve Martin i Bonnie Hunt mentre els seus personatges breguen amb les dificultats de criar a dotze fills, que incloïen als actors Piper Perabo, Tom Welling, Hilary Duff i Alison Stoner. Tot i ser mal rebuda per la crítica, el film dirigit per Shawn Levy va poder obtenir una recaptació mundial de $190.538.630 amb un pressupost de tant sols $40M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada