Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de febrer del 2022

'Obi-Wan Kenobi'.

Obi-Wan Kenobi, la nova sèrie limitada de Disney+ de Lucasfilm, s’estrenarà exclusivament a la plataforma el pròxim 25 de Maig. La sèrie està protagonitzada per Ewan McGregor, reprenent el seu paper com l’icònic Mestre Jedi.

“La història comença 10 anys després dels dramàtics esdeveniments de Star Wars: Revenge of the Sith, on Obi-Wan Kenobi va fer front a la seva més gran derrota: la caiguda i la corrupció del seu millor amic i aprenent de Jedi, Anakin Skywalker, qui es va passar al cantó fosc com el malvat Sith Lord Darth Vader”, es pot llegir en la sinopsis oficial.

A continuació podeu veure un nou cartell de la sèrie...


Obi-Wan Kenobi
veurà el retorn de Ewan McGregor al Univers Star Wars mentre reprèn el seu icònic paper com el mestre Jedi que dona nom a la sèrie, que va interpretar a la famosa trilogia de la preqüela de George Lucas. També presenta el retorn dels seus companys de Star Wars, Hayden Christensen com a Anakin Skywalker/Darth Vader. S’uneixen al repartiment Moses Ingram (The Queen’s Gambit), Joel Edgerton com a Owen Lars, Bonnie Piesse (Star Wars: Episode II-Attack of the Clones, Star Wars: Episode III-Revenge of Sith), Kumail Nanjiani (Eternals), Rupert Friend (Homeland), O’Shea Jackson Jr. (Godzilla: King of the Monsters), Sung Kang (F9: The Fast Saga), Simone Kessell (Of Kings and Prophets) i Benny Safdie (Uncut Gems).

La sèrie limitada està essent escrita per Joby Harold (Army of the Dead) amb Deborah Chow (The Mandalorian) com a directora i productora executiva al costat de Harold, McGregor, la presidenta de Lucasfilm Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Tracey Seaward (The Queen) i John Swartz (Rogue One: A Star Wars Story), mentre que el vicepresident executiu de producció de Lucasfilm, Jason McGatlin, en serà el coproductor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada