Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 de febrer del 2022

'The Bad Guys'.

Universal Pictures ha publicat u8n nou tràiler del pròxim film de comèdia criminal de DreamWorks Animation, The Bad Guys, amb les veus de Sam Rockwell, Craig Robinson, Awkwafina, entre d’altres. Està previst que faci el seu debut el pròxim 22 d’abril.

El tràiler, que podeu veure a continuació, presenta a un equip criminal de cinc membres, que se’ls ha donat una oportunitat d’estar fora de la presó després de que el seu últim robatori hagi sortit malament. Per a salvar-se, han d’enganyar a tothom sobre les seves intencions de convertir-se en bons.

          

          


Basat en la sèrie de llibres infantils més venuts de Aaron Blabey, The Bad Guys comptarà amb una formació de veus farcida d’estrelles que inclou a Sam Rockwell com a Mr. Wolf, Marc Maron com a Mr. Snake, Craig Robinson com a Mr. Piranya i Awkwafina com la Sra. Taràntula. Al seu costat també hi tindrem a Richard Ayoade, Zazie Beetz, Lilly Singh i Alex Borstein.

“En la nova comèdia d’acció de DreamWorks Animation, un grup de criminals amb membres d’excel·lents bandolers animals estan a punt d’intentar l’estafa més desafiant fins a la data: convertir-se en ciutadans models”, diu la sinopsis. “Mai hi ha hagut cinc amics tan infames com The Bad Guys: l’eixerit carterista Sr. Llop, el lladre de caixes fortes que ho ha vist tot, El Sr. Serp, l’esgarrifós mestre de la disfressa, el Sr. Tauró, el “múscul” de fusió curta, el Sr. Piranya i la hacker experta de llengua esmolada, la Sra. Taràntula, també coneguda com “Webs”. Però quan, després d’anys de innombrables robatoris i de ser els malvats més buscats del món, la banda finalment es atrapada, el Sr. Wolf negocia un tracte (que no té la intenció de complir) per a salvar-los a tots de la presó: Els Nois Dolents sortiran bé.

“Sota la tutela del seu mestre, el professor Marmalade, un conill d’índies arrogant (però adorable), The Bad Guys es va proposar enganyar al món de que han canviat. Tot i això, en el camí, el Sr. Wolf comença a sospitar que fer el bé de veritat pot donar-li el que sempre ha anhelat en secret: acceptació. Llavors, quan un nou dolent amenaça la ciutat, pot el Sr. Wolf convèncer a la resta de la banda per a convertir-se en The Good Guys?”

The Bad Guys està dirigit per Pierre Perifel (Kung Fu Panda) en el seu debut com a director. Els productors executius són Babley, Etan Cohen i Patrick Hughes, amb Damon Ross i Rebecca Huntley com a productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada