Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 14 de febrer del 2022

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'.

També durant la Super Bowl d’aquesta passada matinada, s’ha estrenat el tràiler oficial de Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Protagonitzat per Benedict Cumberbatch, el pròxim film del MCU s’estrenarà el 06 de Maig de 2022. La veu en of que presenta el tràiler és la de Charles Xavier (Patrick Stewart), el primer Professor X dels X-Men en el UCM.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i un nou cartell...

          

          


Descrit com el primer film de terror del MCU, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, veu el retorn de Cumberbatch com a Stephen Strange/Doctor Strange. Aquest cop però, el Bruixot Suprem estarà acompanyat per Scarlet Witch (Bruixa Escarlata) interpretada per Elisabeth Olsen, qui ja la va interpretar en l’èxit de l’any passat WandaVision. S’espera que aquesta seqüela es relacioni amb els esdeveniments de WandaVision, Loki i Spider-Man: No Way Home.

A més de Cumberbatch i Wong, tornen a la franquícia Rachel McAdams com a Dra. Christine Palmer i Chiwetel Ejiofor com a Mordor. Les noves incorporacions per aquesta seqüela són: Elisabeth Olsen com a Wanda Maximoff/Scarlet Witch i Xochitl Gomez (The Baby-Sitters Club) com a America Chavez. Això sense comptar amb els ‘cameos’, dels quals han sorgit molts de rumors de personatges però no sabem del cert quins sortiran.

El film està dirigit per Sam Raimi (primera trilogia de Spider-Man) a partir d’un guió escrit per el guanyador d’un Emmy Michael Waldron (Loki). Està produït pel president de Marvel Studios, Kevin Feige.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada