Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 4 de febrer del 2022

'Insidious 5'.


En una entrevista recent amb Screen Rant, l’estrella de la saga The Conjuring, Patrick Wilson, va confirmar que s’espera que la producció de la pròxima cinquena entrega de la franquícia de terror per part de Blumhouse, Insidious, comenci en algun moment d’aquesta primavera. Ha passat més d’un any des de que es va anunciar el projecte per primer cop, i ara Wilson finalment ha parlat sobre el procés de preproducció en el seu debut com a director.

“És quelcom que m’apassiona molt, i no ha passat un dia des de que em van llançar la idea de que no he estat completament involucrat”, va compartir Wilson. “Ha estat molta feina per part de Scott Teems, el guionista i jo. I Leigh Whannell òbviament ha ajudat molt i, per suposat, Blumhouse és un gran soci. He fet un grapat de coses amb ells, així que no podia estar més feliç de tenir la meva primera experiència amb un grup de persones molt útils i còmodes que, per alguna raó, confien en mi. Llavors, ja veurem”.

Insidious 5 un cop més canviarà el punt de vista de la història en la família Lambert, a qui els fans van veure per últim cop a Insidious: Chapter 2 de 2013, on Josh i Dalton van decidir suprimir els seus records per evitar que es projectin astralment i vagin al més enllà mai més. El nou film veurà la història reprendre una dècada després dels esdeveniments del Episodi 2, amb Dalton anant a la universitat i enfrontant-se a les seves habilitats de projecció astral i creixent.

La cinquena entrega comptarà amb el retorn de Patrick Wilson (The Conjuring Saga) i Ty Simpkins (Iron Man 2) mentre repeteixen els seus respectius papers de Josh i Dalton. Encara no està clar si part del repartiment original, com Rose Byrne, Lin Shaye, Leigh Whannell i Angus Sampson, també tronaran o no.

Insidious 5 estarà dirigit per Wilson a partir d’un guió escrit per Scott Teems (Halloween Kills), basat en una història de Whannell i Jason Blum. Aquest és el primer cop a la franquícia que Whannell no escriurà el guió. Estarà produït per Blum, Whannell i Oren Peli.

La franquícia va començar amb Insidious el 2011, que va estar dirigit per James Wan. Va ser un èxit, va obtenir critiques generalment positives tant per part de la crítica com del públic, i va recaptar poc més de $99,5M en la taquilla. El seu èxit no tant sols va ajudar a reviure les carreres de Wan i l’escriptor Leigh Whannell, sinó que també va ajudar a Blumhouse Productions a continuar el seu ascens al seu estatus actual de campió de la taquilla. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada