Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de febrer del 2022

'DC First Look'.

DC ha publicat un avanç que destaca alguns dels seus pròxims films, que inclou a The Batman, Black Adam, The Flash i Aquaman and The Lost Kingdom. El nou teaser s’anava a emetre el diumenge a la matinada durant la Super Bowl, però DC l’ha estrenat una mica abans per a donar-los als fans un petit avanç d’alguns del seus films més interessants.

No es revelen noves imatges de The Batman, però els altres tres films inclosos en el tràiler inclou noves escenes que els fans no havien vist abans. En primer lloc, la indumentària completa de Hawkman a Black Adam, on ens mostren a Aldis Hodges aturat en mig de runes amb el vestit de Hawkman abans d’estendre les seves grans ales.

          





L’avanç també ha revelat més de la Justice Society of America, el grup que presenta a Hawkman, Doctor Fate, Cyclone i Atom Smasher, els quals apareixeran en el pròxim Black Adam.

En el que respecte als altres films, el molt esperat The Flash també han sorgit un parell d’escenes noves, així com una narració en off del ni més ni menys que Michael Keaton, qui tornarà a interpretar a Bruce Wayne/Batman.

I finalment, dues noves imatges de Jason Momoa com a Aquaman també el podem veure en aquest teaser, del pròxim film Aquaman and the Lost Kingdom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada