Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de febrer del 2022

'Knock at the Cabin'.

Segons Deadline, el veterà de Harry Potter, Rupert Grint, i l’estrella de Avenue 5, Nikki Amuka-Bird, han trobat el seu pròxim projecte amb M. Night Shyamalan, ja que han signat oficialment per a protagonitzar el pròxim thriller del cineasta, Knock at the Cabin. El film arribarà als cinemes el 03 de Febrer de 2023.

Grint actualment protagonitza la tercera temporada de la sèrie Servant de Apple TV+, que està produïda i dirigida per Shyamalan. Mentre tant, Amuka-Bird ha protagonitzat recentment el thriller psicològic Old de Universal Pictures i dirigit per Shyamalan.

Knock at the Cabin estarà escrit i dirigit per M. Night Shyamalan, qui recentment com he dit ha dirigit el thriller de Universal Old, que va obtenir una recaptació mundial de quelcom més de $90,1M. El nou projecte estarà produït per Shyamalan i Ashwin Rajan a través de la seva companyia Blinding Edge Pictures juntament amb Marc Bienstock i Steven Schneider.

El projecte estarà protagonitzat per Dave Bautista, qui actualment es troba en la producció de Guardians of the Galaxy Vol.3. Pròximament el podrem veure en altres films d’alt perfil com ara Thor: Love and Thunder, Knives Out 2 i Dune: Part Two.

El projecte marca la darrera col·laboració entre el cineasta nominat al Oscar i el estudi, que anteriorment va treballar a Glass, Split i The Visit. El contingut d’alt concepte de Shyamalan ha captat constantment l’atenció de les audiències de tot el món durant quasi dues dècades, havent acumulat més de $3,3 mil milions en tot el món. Tot i això, no tots els seus films han rebut comentaris positius, ja que algunes de les seves obres han obtingut crítiques negatives tan per part de la crítica com del públic, incloses Lady in the Water de 2006, The Happening de 2013, The Last Airbender de 2010 i After Earth de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada