Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de febrer del 2022

'Lightyear'.

Disney i Pixar han publicat el tràiler oficial de Lightyear (si ho sé, va ser la setmana passada, però se’m va passar), el pròxim spin-off de Toy Story, que s’estrenarà el pròxim 17 de Juny. Anunciat com “la història d’origen definitiva de Buzz Lightyear”, promet mostrar al heroi que va inspirar al joguet i segueix al llegendari Space Ranger en una aventura intergalàctica.

A continuació podeu veure’n el tràiler i un nou cartell...

          

          


Amb la veu del veterà del MCU Chris Evans com a Buzz Lightyear, també l’acompanyaran al film: Keke Palmer, Dale Soules i Taika Waititi com un grup de reclutes ambiciosos. Mentre tant, Peter Sohn posarà veu al company robot de Buzz, Sox. Altres membres del repartiment inclouen a Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez i Isiah Whitlock Jr.

“El repartiment de Lightyear és realment un equip de somni”, va dir el director Angus MacLane. “Cadascún dels artistes va fer seu el personatge de seguida, el que ens va donar la oportunitat de jugar una mica durant les sessions de gravació. Això va resultar en un nivell de singularitat que va elevar el material i va aportar profunditat addicional a les relacions dels personatges. Ha estat un privilegi treballar amb un repartiment tant talentós i generós”.

També va revelar que la composició del film està a càrrec de Michael Giacchino, qui ha compost la música del film Spider-Man: No Way Home i The Batman. Giacchino té una llarga història amb Pixar, ja que va guanyar un Oscar, un Globus d’Or i un Grammy per la partitura original de Up. Els seus altres crèdits amb pixar són: The Incredibles, Ratatouille, Cars 2, Inside Out, Coco i The Incredibles 2. La banda sonora de Walt Disney Records estarà disponible el 17 de Juny.

El film està dirigit per Angus MacLane (Finding Dory) i produït per Galyn Susman (Toy Story 4, Ratatouille).

La franquícia de gran èxit de Toy Story va començar amb el primer film l’any 1995, dirigit per John Lasseter i escrit per Joss Whedon, Andrew Stanton, Joel Cohen i Alec Sokolow. El film va ser el primer llargmetratge de Pixar i va estar protagonitzat per les veus de Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Annie Potts, John Morris i erik von Detten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada