Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de febrer del 2022

'Kill Bill: Volume 3'.


En una aparició recent a The Jess Cagle Show de SiriusXM, quan se li va preguntar sobre la possibilitat de tronar per a Kill Bill: Volume 3, la nominada al Oscar Uma Thurman va revelar que el projecte ja se’n havia parlat abans. Tot i això, l’actriu de Pulp Fiction va admetre que no veu que es realitzi en un futur proper perquè les converses sobre la tant esperada tercera entrega s’han tranquil·litzat des de fa temps.

“Hi va haver una idea real de que succeís”, va dir Thruman (a través de Deadline). “No ho veig tant immediatament en el horitzó. Odio decebre a la gent. Tot el món desitja que aquest sigui el cas, però crec que no està immediatament en el horitzó”.

La possibilitat de Kill Bill: Volume 3 ha estat una temptació durant els últims anys pel director, Quentin Tarantino, qui ha parlat sobre les seves idees per a la tercera entrega. L’any passat, un cop més va considerar la idea al revelar que li agradaria que el potencial projecte fos protagonitzat per Thurman i la seva filla en la vida real, Maya Hawke, qui interpretaria el paper de la filla de The Bride, B.B.

Estrenat al 2003, el Volume 1 va presentar a Thruman en un dels seus papers més coneguts com The Bride. Després va ser seguit pel Volume 2 el 2004, que també va obtenir èxit tant per part del públic com de la crítica.

Pròximament, podrem veure a Thruman en el pròxim drama d’antologia de Showtime, Super Pumped: The Battle for Uber. La sèrie en realitat la reunirà amb Tarantino, qui recentment ha estat escollit com a narrador de la primera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada