Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de juliol del 2020

'81 Words'.

El cocreador de ‘Pose’ i nominat al Emmy Steven Canals està desenvolupant una nova sèrie limitada titulada ’81 Words’, que explorarà l’esforça històric d’un grup de professionals mèdics per a canviar la definició de homosexualitat de ser qualificada com una malaltia mental, segons The Hollywood Reporter. A continuació podeu veure la publicació de Canals sobre la nova sèrie...

El resum oficial diu: “Fins el 1974, l’establiment mèdic considerava a les persones homosexuals sexualment desviades i les diagnosticaven com malalties mentals. 81 Words explica la veritable història dels activistes homosexuals Frank Kameny i Barbara Gittings, els quals van posar en perill la seva carrera i reputació per conspirar amb el GAYPA -un grup clandestí de psiquiatres tancats- i desafiar la definició de homosexualitat de la American Psychiatric Association”.

Canals escriurà el guió del drama que es basa en el guardonat episodi de This American Life “81 Words” de Alix Spiegel. L’entrega també serveix com a inspiració per al pròxim documental de PBS Independent Lens ‘Cured’, dirigit per Bennett Singer i Patrick Sammon.

Canals també serà el productor executiu de la sèrie a través de la seva productora Story Ave Productions al costat de Elisabeth Seldes i Neri Tannenbaum de Pal Pictures. Spiegel, Singer i Sammon seran els productors de la sèrie, que actualment es troba en desenvolupament a través de 20th Century Fox TV.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada