Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de juliol del 2020

'Lethal Weapon 5'.











‘Lethal Weapon’ ha estat una de les franquícies d’acció més famoses i exitoses que va sobreviure al passat després dels ’80 i ’90 i després de les converses que es va informar del mes de Gener d’una cinquena entrega de la saga, l’actor Danny Glover ha donat una actualització sobre el possible reboot.

En una entrevista amb Variety, l’actor de 73 anys va confirmar que “hi havia una conversa” al Gener sobre un altre film de la franquícia amb Glover i el seu coprotagonista Mel Gibson adjunt per al retorn i que “hi ha quelcom d’un pla”.

“No vull revelar l’argument del guió que vaig llegir, però vaig descobrir que l’argument tenia gran rellevància per algunes de les coses que estan succeint avui”, va dir Glover. “Puc dir això. Però això va ser al Gener. La història canvia molt ràpid. Però si, s’ha parlat d’això. Sols puc dir-te que, si succeeix, hi ha quelcom extraordinari en això. Si ‘Lethal  Weapon’ ens dona alguna mena de contribució per entendre una mica més. Seria interessant fer-ho. Seria interessant veure com prenem això dintre del marc polític en el que ens trobem; el marc econòmic en el que estem. I especialment aquest marc en comparació amb les comunitats que han estat afectades per la mena de violència policial, la mena de normes policials i el poder que exerceixen també. I el que seria interessant des de aquest punt de vista és com podria ser aquest intent en aquest moment en particular”.

Creada per Shane Black, el primer film va ser dirigit per Richard Donner i estrenada l’any 1987, i seguia al assetjat detectiu veterà Roger Murtaugh (Glover) quan es va associar amb Martin Riggs (Gibson), imprudent i afectat per el TEPT. LA comèdia de companys va rebre critiques apassionades dels crítics i va recaptar $120.207.127 amb un pressupost de $15M i va generar una franquícia que va incloure tres seqüeles protagonitzades pel duo Glover/Gibson i una adaptació televisiva amb Damon Wayans Sr. I Clayne Crawford en els papers de Murtaygh i Riggs que va durar tres temporades a Fox abans de ser cancel·lada.

Una cinquena entrega ha estat en les converses durant anys, tot i que es va aturar durant molt de temps ja que Gibbson i Glover han expressat una falta d’interès i problemes amb diversos guions oferts al llarg del temps fins aquest Gener que va sortir la noticia de que ‘Lethal Weapon 5’ estava en desenvolupament actiu amb el duo tronant al costat de Donner.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada