Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de juliol del 2020

'Amulet'.

Magnet Releasing ha publicat el primer tràiler oficial de la pròxim film de terror ‘Amulet’, del debut del escriptor/director Romola Garai, centrat en un ex soldat que ajuda a cuidar a una velleta sinistre. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


Escrita i dirigida per Garai, la història es centra en el ex soldat Tomaz qui, després d’un accident que el deixa sense casa a Londres, es dut a la desballestada casa de Magda, una dona solitària que necessita desesperadament ajuda mentre cuida de la seva mare moribunda. Tot i que primer es resisteix a rebre l’ajuda de l’ex soldat, Magda finalment el rep en les seves vides i li permet ajudar-la a cuidar-los. Però a mesura que s’obre pas en la seva rutina i comença a enamorar-se de Magda, Tomaz comença a notar fenòmens estranys, inexplicables i horribles. Hi ha quelcom estrany amb la misteriosa velleta ja que mai abandona el pis de dalt de la casa, i Magda, de fet, pot ser esclavitzada per fer-li ofertes del altre món.

El repartiment està compost per Carla Juri (Blade Runner 2049), Alec Secareanu (God’s Own Country), Imelda Staunton (Maleficent: Mistress of Evil) i Angeliki Papoulia (The Miracle of the Sargasso Sea).

Després d’haver obtingut fortes crítiques en el Sundance Film Festival a principis d’any, el film arribarà als cinemes seleccionats i VOD el 24 de Juliol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada