Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 de juliol del 2020

'Foundation'.

Aquesta notícia se'm va passar, des de AppleTV+ han publicat el primer teaser tràiler oficial de l’adaptació de la sèrie en desenvolupament de la icònica sèrie de llibres de ciència ficció Isaac Asimov, ‘Foundation’, que ens mostra el primer cop d’ull al repartiment principal protagonitzat per Lee Pace i Jared Harris. De gran escala està programada per debutar el pròxim 2021. També presenta una breu introducció del creador David S. Goyer, a continuació podeu veure’n el teaser...

          

          

La sèrie, basada en els llibres que van inspirar films com ‘Star Wars’, “narrarà la saga de mil anys de The Foundation, una banda de exiliats que descobreixen que la única forma de salvar al Imperi Galàctic de la destrucció, és desafiar-lo.

Els actors de Foundation són: Lee Pace (Guardians of the Galaxy, Halt and Catch Fire) com a Brother Day, l’actual Emperador de la Galaxya i Jared Harris (Chernobyl, The Terror) qui interpreta a Hari Seldon, un geni matemàtic que prediu la desaparició del Imperi Galàctic. També comptarà amb Lou Llobell com a Gaal, Leah Harvey com a Salvor, Laura Birn com a Demerzel, Terrence Mann com a Brother Dusk i Cassian Bilton com a Brother Dawn.

És una producció de Skydance Television, la sèrie comptarà amb 10 episodis i està creada per David S. Goyer i Josh Friedman amb Goyer també com a showrunner. Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) dirigeix. Friedman, David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross i Cameron Welsh, en són productors executius al costat de la filla de Asimov, Robyn Asimov.

Originalment els llibres formaven una trilogia (que també inclou Foundation and Empire and Second Foundation), però Asimov va acabar completant set llibres abans de la seva mort l’any 1992.

Originalment publicat com una sèrie de vuit contes en la revista Astounding Magazine a partir de 1942, Foundation ofereix una saga complexa sobre els humans que es troben dispersos en els planetes de tota la galàxia, que viuen sota el govern del Imperi Galàctic. Un psicohistoriador, que pot llegir científicament el futur, veu un col·lapse imminent i es posa a treballar preparant-se per salvar el coneixement de la humanitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada