Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 4 de juliol del 2020

'Willow Series'










En un recent esdeveniment de preguntes i respostes de The Bearded Trio, quan se li va preguntar sobre la sèrie spin-off prèviament anunciada del icònic film dels anys 80’s ‘Willow’, el cineasta guanyador d’un Oscar Ron Howard va respondre sincerament que realment no pot revelar cap anunci important sobre la potencial sèrie, però va confirmar que la seqüela encara està actualment en desenvolupament.

“Bueno, si dic quelcom massa concret, es tornarà viral perquè cada cop que dic quelcom sobre Willow, la gent s’ho pren molt en serio”, va dir Howard (a través de JoBlo). “Diré això, a veure...que puc dir? Encara està en desenvolupament. No té llum verda. Warwick Davis està encantat i si tenim la sort de que marxés tornarà com a Willow”.

També va revelar que ja han començat a cercar ubicacions de filmació en el Regne unit amb guions encara en desenvolupament. “Estem prou lluny com per que d’alguna manera molt temptativa, les ubicacions estan començant a ser explorades, i no sabem on gravarem, però hem rebut algunes fotos d’investigació de Gales. Es bo pensar on estava la nostre antiga barra de toc, i de nou no tinc ni idea de si anem a fer la sèrie, però ens ho estem passant genial desenvolupant els guions de Jonathan Kasdan, qui lidera la carga”.

Willow segueix essent una aventura punyent i estranya dels anys 80, amb increïbles efectes especials (per a la seva època), excel·lents actuacions i una puntuació magistral del difunt James Horner. Pots veure-ho ara a Disney+ o comprar-la en DVD.

Fa més de tres dècades, Ron Howard es va associar amb George Lucas per al film de fantasia anomenat Willow. L’any 1987, Lucas va produir el film i Howard el va dirigir; que va presentar a Warwick Davis com un aspirant a mag, Willow Ufgood. Si bé el film sols va tenir una modesta taquilla ($57.269.863 d’un pressupost de $35M), Willow s’ha convertit en un film de culte.

Tot i que Willow mai va tenir una seqüela cinematogràfica, Lucas i l’ex escriptor de ‘X-Men’, Chris Claremont, van crear una trilogia de novel·les ambientades en aquest món. L’any 1995, Shadow Moon va iniciar la trilogia ‘Chronicles of the Shadow War’. En aquesta història, el punt de vista va canviar de Willow a Elora Danan, la jove a qui Willow havia protegit quan era un nadó.

Presumiblement, qualsevol sèrie seqüela de Willow no estarà subjecte a cap dels esdeveniments dels llibres de Shadow War, però servirà com una continuació de la història del film original.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada