Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de juliol del 2020

'The Honeymoon Phase'.

Dark Sky Films ha publicat el tràiler oficial del thriller de ciència ficció ‘The Honeymoon Phase’ del escriptor i director Phillip G. Carroll Jr. A continuació podeu veure’n el tràiler, així com un nou cartell...

          

L’argument diu així: Sense sort i necessitant diners ràpid, els joves amants Tom i Eve menteixen sobre la seva relació per a ingressar a THE MILLENNIUM PROJECT, un experiment per a parelles casades dirigit pel misteriós director Handler. Amb la promesa de $50.000, Tom i Eve han de sobreviure 30 dies aïllats junts en una casa intel·ligent futurista, mentre els investigadors intenten esbrinar perquè les parelles s’enamoren. En el transcurs de la seva estança, Eve comença un descens violent a la bogeria mentre pregunta si el seu amant realment és el home que creu que és.

The Honeymoon Phase, és un thriller de ciència ficció paranoic sobre la naturalesa de la confiança en les relacions, és tant clàssic com Twilight Zone o com el Black Mirror contemporani, i una resposta massa aterradora a la pregunta: “Que tan bé pots conèixer a algú?”

El film està protagonitzat per Jim Schubin (Boardwalk Empire), Chloe Carroll, amb Tara Westwood (The Grudege 2020) i Francois Chau (Lost, The Expanse).

‘The Honeymoon Phase’ està produïda per Phillip G. Carroll Jr., John G. Carroll, Chloe Carroll i Jess Weiss i s’estrenarà en cinemes i de manera digital el pròxim 21 d’Agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada