Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 de juliol del 2020

'Nine Perfect Strangers'.

La llista d’estrelles que s’uneixen a la pròxima sèrie limitada de Hulu, ‘Nine Perfect Strangers’, sols està creixent a mesura que Tiffany Boone, alumne de ‘The Chi’ i ‘Hunters’, ha signat per a un paper principal en el drama encapçalat per Nicole Kidman, segons Deadline. L’actriu de 32 anys ha signat per interpretar a Delilah, una treballadora del centre del benestar central, Tranquillum.

Basat en la última novel·la de l’autora Liane Moriarty, Nine Perfect Strangers te lloc en un complexa boutique de salut i benestar que promet curació i transformació a mesura que nou habitants de la ciutat estressats intenten emprendre un camí cap a una millor forma de vida. Vigilant-los està la directora del ressort, Masha (Kidman), una dona en una missió per revitalitzar les seves ments i cossos cansats, però aquests nou desconeguts no tenen ni idea del que està a punt de colpejar-los.

El repartiment farcit d’estrelles està encapçalat per la guanyadora d’un Oscar Nicole Kidman (Big Little Lies) com a Masha, la guanyadora d’un Emmy Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive?, The Kitchen, The Little Mermaid) com a Frances, Luke Evans (The Alienist) com a Lars, Manny Jacinto (The Good Place) com a Yao, Melvin Gregg (High Flying Bird) com a Ben i Samara Weaving (Ready or Not) com a Jessica.


S’espera que ‘Nine Perfect Strangers’ faci el seu debut a Hulu el 2021. Els productors executius també inclouen a Papandrea, Steve Hutensky i Casey Haver per a Made Up Stories, Kidman i Per Saari per a Blossom Films, Moriarty, Kelley i Butterworth.

La sèrie és l’últim projecte de Blossom Films, Made Up Stories i Endeavor Content. Blossom Films va actuar com a producció executiva de la primera temporada de Big Little Lies de HBO, que va obtenir vuit nominacions al Emmy i en va guanyar cinc, incloent Millor Actriu per a Kidman i Millor Mini Sèrie o Film de Televisió. Made Up Stories va ser fundada per Papandrea, el guardonat productor de la sèrie de la HBO Big Little Lies i els llargmetratges Wild, Gone Girl, Warm Bodies i Milk. La recent llista de televisió de Endeavour Content inclou el drama musical de Damien Chazelle The Eddy, la exitosa sèrie Killing Eve i la sèrie See de Apple, protagonitzada per Jason Momoa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada