Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de juliol del 2020

'Just Cause'.









Segons The Wrap, el director de ‘Stuber’, Michael Dowse, estarà a càrrec de l’adaptació cinematogràfica del videojoc Just Cause per a Constantin Film. El film estarà escrit pel creador de John Wick, Derek Kolstad.

La sèrie de videojocs de Avalanche Studios i Square Enix segueix les aventures de Rico Rodríguez, un agent d’una agencia encoberta fictícia de EE.UU. Enviada per desestabilitzar i derrocar els règims opressius. El nom de la sèrie prové de la invasió dels Estats Units en la vida real de Panamà, el qual el nom en clau és “Operation Just Cause”. Rodríguez s’ha convertit en un dels pocs personatges llatins icònics de videojocs.

L’argument del film es manté en secret, tot i que el mitjà informa que el film seguirà a Rodríguez en una missió de carrera contra temps per a detenir a Black Hard, un grup mercenari letal.

Segons la informació, Constantin Film s’ha associat amb Prime Universe Films per estrenar ‘Just Cause’ com una franquícia mundial de films d’acció. Robert Kulzer de Constantin Film i Adrian Askarieh de Prime Universe Film produiran el llargmetratge amb Kolstad a bord com a productor. Martin Moszkowicz de Constantin Film actuarà com a productor executiu en el projecte al costat de Square Enix. Alex Westmore i Colin Scully de Constantin Film supervisaran el projecte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada