Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 4 de juliol del 2020

'Zatanna'.









Segons DCEU Mythic, Warner Bros. Picture està en procés de desenvolupar un nou film de DC live-action que hi ha el rumor de que es centrarà en la superheroïna Zatanna Zatara. Tot i ser un dels personatges principals del popular film animat de Justice League Dark, el mitjà assenyala que aquest film es independent del projecte anunciat prèviament per Bad Robot sobre l’equip. Si es demostra que aquest nou projecte es cert, això marcarà el debut en el cinema del DCEU live-action de Zatanna i el seu primer film en solitari.

Creat per Gardner Fox i Murphy Anderson, Zatanna Zatara va fer la seva primera aparició en els còmics de Hawkman el novembre de 1964. És la filla d’un famós mag de teatre anomenat Giovanni Zatara, qui va debutar durant l’edat d’or dels còmics. Naturalment, Zatanna va heretar els poders màgics i la carrera del seu pare com a mag d’escena professional. Alguns dels seus poders genials són la capacitat de controlar els elements, telecinesi, telepatia, teletransportació i manipulació de la realitat.

Tot i que no ha fet el seu debut al cinema en live-action, primer va fer la seva aparició live-action en la popular sèrie de DC ‘Smallville i va ser interpretada per Serinda Swan. Tot i això, els fans de DC es van familiaritzar més amb ella a través de les seves aparicions en diverses sèries animades com Batman: The Animated Series, Batman Beyond, Justice League Unlimited i Young Justice, així com en les sèries de televisió més recents de DC Super Hero Girls i Harley Quinn.

Si el film en solitari de Zatanna fos confirmat més tard per Warner Bros., oficialment es convertiria en part de la creixent llista de projectes live-action del estudi, incloent ‘The Suicide Squad’ de James Gunn, ‘The Batman’ de Matt Reeves, ‘The Flash’ de Andy Muschietti, ‘Black Adam’ de Jaume Collet-Serra i ‘New Gods’ de Ava DuVernay i més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada