Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 19 de juliol del 2020

'The Gray Man'.










Des de Deadline ens informen de que el nominat al Oscar Ryan Gosling (La La Land, Half Nelson, Drive) i l’estrella del MCU Chris Evans (MCU films, Knives Out, Defending Jacob) protagonitzaran ‘The Gray Man’, un thriller d’espionatge que el podrem veure a Netflix i dirigit per Joe i Anthony Russo de AGBO ( Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War).

El film estarà basat en la novel·la de Mark Greaney de 2009 que va introduir a Gray Man, un assassí independent i ex agent de la CIA anomenat Court Gentry. L’adaptació del thriller d’acció que es descrit com un duel mortal entre assassins quan Gentry (Gosling) és perseguit per tot el món per Lloyd Hansen (Evans), un ex company de Gentry a la CIA.

“El film és un veritable mà a mà entre aquests dos grans actors, que representen a dues versions de la CIA, en el que pot ser i el que pot fer”, va dir Anthony Russo al mitjà.  “Per als que són fans de ‘Captain America: Winter Soldier’, ens estem movent cap aquest territori en un entorn més real. Això és el que aquest film realment significa per a nosaltres”.

Segons les informacions, el projecte es va desenvolupar fa uns anys a New Regency com un vehicle entre Brad Pitt/James Gray, però es va aturar el desenvolupament del projecte per part dels germans Russo durant anys.

“La intenció és que sigui competitiu amb alguns cinemes i la capacitat de fer-ho [amb] Gosling i Evans és un somni per a tots nosaltres. La idea és crear una franquícia i construir un univers sencer, amb Ryan en el centre de tot. Tots ens hem compromès amb el primer film i això té de ser genial per dur-nos al segon film. Aquests són mestres assassins i el personatge de Gosling es cremat per la CIA i el personatge de Evans té que caçar-lo. Tenim una excel·lent relació de treball amb Netflix, i nosaltres tornem quasi 20 anys endarrere amb ‘Scott Stuber’. Vàrem crear AGBO per a ser una companyia de rondalles incrèdules, on vam descobrir la millor plataforma. Creiem que Netflix és un lloc perfecte per aquest film”, va dir Joe Russo sobre l’escala del film.

El guió ha estat escrit per Joe Russo amb “i polit” pels copresidents de història i escriptors del MCU Christopher Markus i Stephen McFeely. La intenció del projecte és crear una nova franquícia amb el nivell “de James Bond” amb un pressupost de més de $200M, i Netflix ha establert el seu llargmetratge més ambiciós financerament fins a la data amb ‘The Gray Man’. El film serà produït per la companyia AGBO dels germans Russo i Mike Larocca al costat de Joe Roth i Jeff Kirschenbaum per a Roth Kirschenbaum. Esperen començar producció el mes de Gener a Los Angeles a mesura que finalitzen les localitzacions internacionals.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada