Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de juliol del 2020

'Greg Rucka Project'.

Després de l’èxit en l’estrena de ‘The Old Guard’ a Netflix, Skydance i l’escriptor de còmics Greg Rucka, segons les informacions han establert la seva pròxima col·laboració per al desenvolupament d’un nou film de suspens d’espies protagonitzat per dones. Segons Discussing Film, l’actriu de Wonder Woman, Gal Gadot, ja esta en negociacions per a interpretar el paper principal del projecte encara sense nom. 

El thriller d’espies encara sense títol estarà escrit per Greg Rucka, qui recentment ha fet el seu debut cinematogràfic amb l’adaptació per a la gran pantalla de la seva popular sèrie de novel·les gràfiques de fantasia The Old Guard. Els detalls de l’argument del film encara es manté en secret, però les fonts del mitjà han descrit el projecte com quelcom semblant a les franquícies d’acció de gran èxit com James Bond o Mission: Impossible.

Don Granger i Dana Goldberg de Skydance supervisaran el film en nom del estudi. Curiosament, Greg Rucka va escriure alguns còmics de Wonder Woman a principis de la dècada del 2000 fins a 2017.

Pròximament veurem a Gal Gadot en una sèrie de projectes d’altura que inclouen: la molt esperada seqüela de l’amazona ‘WW84’ que s’estrenarà el pròxim 02 d’Octubre, ‘Death on the Nile’ al costat de Armie Hammer i Annette Bening, i el film de Netflix ‘Red Notice’ protagonitzant al costat de Dwayne Johnson i Ryan Reynolds.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada