Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 31 de juliol del 2020

'Spider-man 3'.

Des de Deadline han confirmat que l’actor de ‘The Grand Budapest Hotel’, Tony Revolori, tornarà per a la tercera entrega de ‘Spider-Man’ de Sony/Marvel. Actualment el podem veure en la sèrie ‘Servant’ de Apple TV de M. Night Shyamalan, la qual també està protagonitzada per Toby Kebbell, Lauren Ambrose i Rupert Grint. Pel que fa als films de ‘Spider-Man’ de Holland, va repetir el seu paper de Flash Thompson a ‘Spider-Man: Far Frome Home’ després d’aparèixer per primer cop a ‘Spider-Man: Homecoming’, ambdós dirigits per Jon Watts.

Tom Holland tornarà per interpretar a peter Parker/Spider-Man i quedarà per veure a quins enemics s’enfronta aquest cop. Tot i això, donat el final de ‘Spider-Man: Far From Home’, qualsevol numero de la seva galeria de malvats provablement estigui neguitós per lluitar. La tercera entrega dels films de Spider-Man del MCU també comptarà amb el retorn de Zendaya (Euphoria, Dune) com a MJ. També tindrem el retorn com a director a Jon Watts, director de les dues entregues anteriors. El Spider-Man de Holland també apareixerà en un altre film de Marvel Studios segons el nou acord.

La pròxima llista del Spidey de Sony inclou la seqüela de Venom, ‘Venom: Let There Be Carnage’ protagonitzada per Hardy i dirigida per Adny Serkis, així com ‘Morbius’ protagonitzada per Jared Leto i dirigida per Daniel Espinosa, i ha el rumor d’un film de ‘Kraven the Hunter’. En un principi aquests films tindran connexió amb els films de Spidey del MCU, ja ho vàrem veure en el tràiler de Morbius on en un fotograma apareixia el Buitre interactuant amb el Dr. Michael Morbius.

Originalment el film estava programat per estrenar-se el 16 de Juliol de 2021, el film es va endarrerir per primer cop al 05 de Novembre de 2021 i ara s’estrenarà el 17 de Desembre de 2021. La primera data en la que estava programada ara s’ha li ha donat a ‘Uncharted’, amb Tom Holland revelant en un vídeo a Instagram que primer necessita finalitzar la producció de ‘Uncharted’ abans de poder continuar i començar amb ‘Spider-Man 3’, que amb sort acabarà producció de la primera al Febrer de 2021.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada