Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de juliol del 2020

'Palmer'.

Segons The Hollywood Reporter, el film dramàtic de l’estrella de ‘Trolls World Tour’ Justin Timberlake, Palmer, ha estat adquirida per Apple, en la que Timberlake interpretarà el paper principal.

En el film, timberlake interpreta a Eddie Palmer, un antic fenomen del futbol universitari que, després de passar un temps a la presó, torna a la seva ciutat natal per a recuperar la seva vida. Allà, s’enfronta no sols als conflictes persistents del seu passat, sinó també a un desafiament molt més sorprenent, ja que de sobte es troba a càrrec d’un nen únic que ha estat abandonat per la seva mare rebel.

“Estem encantats d’associar-nos amb Apple en aquest projecte mentre continuen expandint la seva impressionant llista. Esperem que el públic de tot el món connecti amb aquesta història sincerament commovedora i estem segurs de que ‘Palmer’ ha trobat la llar correcte”, van dir els productors John Penotti i Charlie Corwin.

Palmer també estarà protagonitzada per Juno Temple (Atonement), la nominada al Oscar June Squibb (Nebraska), Alisha Wainright (Raising Dion), i la nouvinguda Ryder Allen. El film estarà dirigit pel guanyador d’un Oscar Fisher Stevens (The Cove) a partir d’un guió de Cheryl Guerriero (Hunting Season), que va aparèixer a la Black List de 2016.

El projecte prové de Sk Global, Rhea Films, Nadler No GMO Popcorn Co. I Hercules Film Fund. Sidney Kimmel, John Penotti, Charlie Corwin, Daniel Nadler i Charles B. Wessler  produiran amb Robert Friedland, Terry Dougas, Jean-Luc De Fanti, Mark O’Connor, Paris Kassidokostas-Latsis i Bruce Toll com a productors executius.

L’acord va ser negociat en nom de Sk Global pel Cap de Negocis i Assumptes Legals, Brian Kornreich, amb Endeavour Content i CAA Media Finance representant la venda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada