Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de juliol del 2020

'Borderland'.

Segons Deadline, els ex alumnes de Star Wars John Boyega (Attack the Block, Rise of Skywalker) i la nominada al Oscar Felicity Jones (Rogue One, The Theory of Everything) han signat juntament amb Jack Reynor (Midsomar) i Jodie Turner-Smith (Queen & Slim) per unir-se al nou film de suspens de IRA titulada ‘Borderland’ que prové del duo de ‘The Uninvited’, Tom i Charles Guard. A més de protagonitzar, Jones en serà productora executiva a través de la seva companyia Piecrust Productions.

“Borderland és un film de persecució impulsada per la venjança, que fusiona algunes accions de pols amb un missatge poderós per els nostres temps. Estem encantats de que el guió, impulsat tant pel personatge com per l’argument, hagin atret a un repartiment de primer nivell”, van dir els germans Guard en un comunicat.










Inspirat per la novel·la The Road to Balcombe Street del autor Steven S. Moysey, Borderland segueix la història d’un paramilitar irlandès, Michael (Reynor), que es testimoni del tiroteig de la seva esposa embarassada a mans d’un Sargent del SAS anomenat Tempest (Boyega) quan l’emboscada de la frontera surt malament. Quan Tempest es enviat de retorn a Londres per a dirigir una operació antiterrorista encoberta, Michael s’uneix a una despietada unitat de servei actiu (ASU) que causa estralls a la capital. Per a Michael, la missió es personal: perseguir a Tempest, i no s’aturarà davant de res per a venjar la mort de la seva esposa.

“És un plaer treballar amb Rocket Science muntant el film i no podria estar més emocionat de posar aquest prodigiós projecte en producció a finals d’any”, va dir el productor Chris Coen. “Els germans Guard formen un equip excel·lent que està format per un repartiment i un equip formidables”.

El film estarà dirigit per els germans Guard, millor coneguts per el seu film debut com a directors ‘The Uninvited’. El duo de cineastes també han coescrit el guió amb Ronan Bennett (Public Enemies). El film és una producció de Piecrust Productions i Rocket Science amb Jones, Chris Coen i Rebecca Brown com a productors executius.

S’espera que la producció comenci al 2021.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada