Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de juliol del 2020

'Made in Italy'.

IFC Films ha publicat el avanç oficial del pròxim film debut com a director del actor anglès James D’Arcy titulat ‘Made in Italy’, amb la vida real de pare i fill, Liam Neeson i Micheál Richardson, mentre els seus personatges intenten arreglar la seva tensa relació reformant la seva casa a la Toscana. La mort de l’estimada matriarca de la família. El film arribarà als cinemes i VOD el pròxim 07 d’Agost, a continuació podeu veure’n el tràiler...

          

‘Madein Italy’ és una commovedora història entre un pare i un fill ambientada en la gloriosa Toscana sobre el bohemi artista londinenc Robert, que torna a Itàlia amb el seu fill separat Jack per a realitzar una venda ràpida de la casa que van heretar de la seva difunta esposa. Cap dels dos espera trobar masia una vegada bella de tal manera tant deteriorada.

Les reformes van malament, amb pare i fill que haviat es troben en desacord. La còmica falta d’experiència en bricolatge de Robert el du a cercar ajuda d’alguna gent del poble colorit, inclosa Kate, una desterrada que es guanya la vida venent vil·les que captura ràpidament la seva atenció. Per a Jack, l’estat de la casa sembla reflectir la seva cerca de records de temps més feliços amb la seva mare. Aviat s’enamora de Natalia, una enèrgica jove xef italiana, que restaura tant el cos com l’ànima amb les delícies de la trattoria local, fins que la parella troba en perill la seva relació amb el gelós i amenaçant ex marit de Natalia. Mentre Robert i Jack restauren minuciosament la vil·la a la seva esplendor anterior, també comencen a refer la seva relació. El futur ara pot semblar força diferent i sorprendre’ls als dos.

El film està protagonitzat pel nominat al Oscar Liam Neeson (Schlinder’s List, Taken franchise), Micheál Richardson (Cold Pursuit), Lindsay Duncan (Alice in Wonderland, Gifted) i Valeria Bilello. ‘Made in Italy’ està escrit i dirigit per James D’Arcy (Agent Carter). I està produït per Pippa Cross, Nicola Serra i Sam Tipper-Hale.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada