Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de juliol del 2020

'Revelations Series'.

El món de Stephen King ha trobat un nova llar televisiu a mesura que The CW ha començat a desenvolupar una adaptació de la sèrie d’una hora del conte icònic del autor de terror The Revelations of ‘Becka Paulson, sota el títol provisional de ‘Revelations’, segons Variety.

Publicat originalment a Rolling Stone l’any 1984 i després afegit a l’edició limitada de Skeleton Crew, The Tommyknockers i I Sudder At Your Touch, la història segueix a la dona protagonista que accidentalment es dispara en el cervell amb una pistola de claus i posteriorment troba que ella pot parlar amb imatges i comença a parlar amb una imatge en 3D de Jesús assegut sobre el seu televisor. En la potencial sèrie, ella serà reclutada per el messies “Sobre això” per a ser la seva escollida per aturar el apocalipsis al demostrar que la Terra pot ser alliberada, començant amb la seva peculiar ciutat natal del mig oest.

Actualment el pilot està essent escrit per Maisie Culver, qui també actuarà com a coproductora executiva, mentre que Katie Lovejoy està adjunta com a productora executiva i Warner Bros. Television produirà el projecte. Culver ha treballat anteriorment com a editora d’històries i escriptora de ‘Last Man Standing’ per a ABC/Fox.

Si el projecte passa a ser una sèrie, seria el segon cop que Revelations cobra vida en la petita pantalla, amb l’estimat renaixement dels 90 amb ‘The Outer Limits’ adaptant-ho en un episodi protagonitzat per Catherine O’Hara (Schitt’s Creek), que va estar dirigit i protagonitzat també per Steven Weber, qui també protagonitzaria l’adaptació de la mini sèrie de King’s The Shining aquell mateix any.

També marcaria l’últim treball de King per obtenir una adaptació de la sèrie en els últims anys, amb CBS All Access actualment treballant en la postproducció per a una nova sèrie limitada amb ‘The Stand’, Apple esperant tornar a voltant de Lisey’s Story,  ‘Castle Rock’ a Hulu i Mr. Mercedes a la xarxa social Audience esperant notícies d’una renovació, amb la xarxa domèstica d’aquest últim havent tancat el mes de Maig.    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada