Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de juliol del 2020

'The One and Only Ivan'

Walt Disney Studios ha publicat el primer tràiler oficial del seu pròxim film dramàtic live-action i CGI ‘The One and Only Ivan’, que ens presenta al goril·la protagonista de espatlla platejada que sorprèn a tots amb el seu talent per a dibuixar. Originalment estava programada per estrenar-se als cinemes i ara s’estrenarà a la plataforma Disney+ el pròxim 21 d’Agost. A continuació podeu veure’n el tràiler... 


           

És l’adaptació del guardonat llibre sobre un goril·la molt especial, ‘The One and Only Ivan’ de Disney és una història inolvidable sobre la bellesa i l’amistat, el poder de la visualització i la importància del lloc el que un anomena llar. Ivan és un goril·la de espatlla platejada de 400 lliures que comparteix hàbitat comunitari en un centre comercial suburbà amb Stella l’elefant, Bob el gos i diversos altres animals. Té pocs records de la Jungla on va ser capturat, però quan arriba un nadó elefant anomenat Ruby, toca quelcom profund dintre seu. Ruby es va separar recentment de la seva família a la naturalesa, el que fa que qüestioni la seva vida, d’on ve i on vol estar en última instància.

La commovedora aventura, que arriba a la pantalla en un impressionant híbrid live-action i CGI, es basa en el llibre més venut de Katherine Applegate, que va guanyar nombrosos premis després de la seva publicació l’any 2013, inclosa la Medalla Newbery.

El film presenta un repartiment de veus ple d’estrelles, començant per Sam Rockwell (Jojo Rabbit) com Ivan, Angelina Jolie (Maleficent) com a Stella i Helen Mirren (The Queen) com la veu de Snickers la caniche al costat de Danny DeVito (Hercules) com la veu de Bob el gos, Brooklyn Prince (The Florida Project) com la veu de Ruby, la guanyadora d’un Grammy Chaka Khan com la veu de la gallina Henrietta, Mike White (School of Rock) com la veu de Frankie la Foca, Ron Funches (Trolls World Tour) com la veu de Murphy el conill i Phillipa So (Hamilton) com la veu de Thelma el lloro.

També protagonitza el guanyador del Emmy Bryan Cranston (Breaking Bad) com a Mack, el amo del centre comercial. Ramon Rodriguez (Iron Fist) com el treballador del centre comercial George, i Ariana Greenblatt com la filla de George, Júlia.

Basat en la història real, ‘The One and Only Ivan’  està dirigida per Thea Sharrock (Me Before You) amb un guió escrit pel dues vegades guanyador del Independent Spirit Award Mike White (Pitch Perfect 3, The School of Rock). La guanyadora d’un Oscar i guanyadora de 3 Globus d’Or Angelina Jolie (First They Killed My Father, Maleficent, Maleficent: Mistress of Evil) produeix el film al costat de Allison Shearmur (Solo: A Star Wars Story, Cinderella) i Brigham Taylor (Christopher Robin, The Jungle Book).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada