Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 31 de juliol del 2020

'Honest Thief'.

Briarcliff Entertaiment i Open Road Films han estrenat el primer tràiler del pròxim thriller d’acció ‘Honest Thief’ amb Liam Neeson (Taken franchise, The Dark Knight Rises, The Schindlers List) com un ex lladre que lluita per una segona oportunitat per a una vida millor. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Escrit per Steve Allrich (The Canyon) i dirigit per Mark Williams, el co-creador del exitós thriller criminal de Netflix ‘Ozark’, ‘Honest Thief’ seguirà a un lladre de bancs (Neeson) que després d’intentar entregar-se després d’enamorar-se d’una treballadora on guarda el seu botí a de bregar amb les complicacions que sorgeixen quan el seu cas és se’n fa càrrec un agent corrupte del FBI, interpretat per Robert Patrick.

A més de Neeson en el paper principal, el repartiment del film compte amb Jai Courtney (Alita: Battle Angel, A Good Day to Die Hard), Kate Walsh (The Umbrella Academy), Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day), Jeffrey Donovan (Lucy in the Sky), Anthony Ramos (In The Heights) i Jasmine Cephas Jones (Hamilton).

Williams ha produït el film al costat de Tai Duncan, Stephen Emery i Myles Nestel de Solution Entertaiment Group, que va vendre els drets internacionals a Briarcliff i Open Road el mes de Juny.

Neeson ha obtingut un gran èxit en els últims anys amb els films d’acció, protagonitzant la trilogia ‘Taken’ una de les preferides pels fans i l’èxit de taquilla del 2018 ‘The Commuter’, la quarta col·laboració entre ell i el director Jaume Collet-Serra. L’actor de 66 anys el podrem veure en la pròxima comèdia ‘Made in Italy’, el debut com a director de James D’Arcy (Avengers: Endgame), que s’estrenarà el pròxim 07 d’Agost.

‘Honest Thief’ arribarà als cinemes el pròxim 09 d’Octubre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada