Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de juliol del 2020

'Sandman'.











Després de dècades d’intents fallits de dur la saga de Sandman a la gran i petita pantalla, Neil Gaiman sembla estar segur de que la sèrie finalment cobrarà vida a Netflix en un futur proper. Però quan finalment s’estreni la sèrie, els fans podran notar algunes diferencies clau. Mentre parlava amb ComicBook.com, Gaiman va descriure com ell i els productors de la sèrie s’estan apropant a la història. Entre altres detalls, estan repensant com representar certs personatges (Via SuperHeroHype).

Durant l’entrevista, Gaiman va parlar sobre le pròxima sèrie de Netflix i els audiollibres de drama de Sandman que debutaran el pròxim dimecres. Va explicar que convertir la història en un audiollibre és més fàcil, ja que sols requereix que els actors facin una lectura dramàtica dels còmics originals. Tot i això, adaptar la sèrie a live-action presenta el seu propi conjunt de desafiaments.

“Però la idea és que ho expliquem tot”, va dir Gaiman. “També podem fer quelcom que crec que és quelcom especial, que és tractar-ho com un audiollibre, perquè al fer la sèrie de Tv de Netflix, estem veient això com: “Està bé, és 2020, diguem que estava realitzant Sandman a partir del 2020, que faríem? Com canviaríem les coses? De quin gènere seria aquest personatge? Qui seria aquesta persona? Que estaria passant?”

Honestament, això no hauria de sorprendre a ningú. L’intercanvi de gènere s’ha convertit en una norma en l’ambit de les adaptacions dels còmics, especialment les que arriben a la televisió. Ho hem vist a tot arreu, des de The Walking Dead fins a The Boys i més enllà. Això no sols fa que la sèrie sigui més inclusiva, sinó que també subverteix les expectatives de l’audiència i fa que la història sigui més emocionant.

L’audiollibre de Sandman arribarà a les plataformes digitals el pròxim 15 de Juliol. La sèrie de Netflix encara no te data d’estrena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada